Såld villa på Hållsta 12 i Lindholmen
Lindholmen

Hållsta 12

Såld

Stor familjevilla från Eksjöhus 2009 med garage och pool på ca 100 kvm terrass i perfekt solläge och magnifik utsikt över ängar och sjö! I fridfullt och naturnära område ca 5 km från Vallentuna C ligger denna fantastiska fastighet med ca 1,6 km till roslagsbana. Huset är perfekt planerad med stora, luftiga och sociala ytor som tack vare sitt höga läge får ett underbart ljusinsläpp och erbjuder rogivande utsikt. Entréplan består av stort kök i anslutning till ett rejält sällskapsrum med plats för stort matbord. På entréplan finns även badrum med bastu, tvättstuga med groventré, sovrum/arbetsrum och goda förvaringsmöjligheter. En trappa upp finns ett stort allrum med ryggåstak och utsikt över Storsjön via vackra fönsterpartier.
Här finns även fyra ordentliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter. På övre plan finns även badrum och utgång till balkong.

Vattenburen värme via bergvärmepump.

Här bor man i ett underbart läge med närhet till natur, vatten, Vallentuna Golfklubb som även har paddelbanor, livsmedelsbutik, Lindholmens förskola, roslagsbana och mycket mer.

Visa mer
Slutpris

8 350 000 kr

Ansvarig mäklare

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.