Karlavägen 27 Södra Haga
Södra Haga

Karlavägen 27

Gavelradhus med uteplats i söderläge och med områdets kanske största tomt!

Såld

Gavelradhus med uteplats i söderläge och med områdets kanske största tomt!

Nu finns chansen att förvärva detta välplanerade gavelradhus med ett av områdets största och bästa tomt. Bostaden ligger suveränt beläget till i det barnvänliga området Södra Haga med närhet till Haga skolan (F-9), idrottsanläggningar, lekpark och med gångavstånd till Vallentuna Centrum.

Radhuset är välplanerat med en boyta om 119,5 kvm och består av fem rum varav fyra sovrum. Här får vi bland annat ta del av två badrum av äldre standard, kök med goda förvarings- och matlagningsmöjligheter, fyra rymliga sovrum samt ett vardagsrum med stora sociala ytor. Från vardagsrummet tar man sig ut till den stora trädäckade uteplatsen i söderläge, här finns även en stor gräsmatta längst bostadens gavel.

Mycket ingår i avgiften så som värme, vatten, avlopp, p-plats, ett förråd samt sophantering. Det finns även en gemensamhetslokal som lånas gratis, umgänge eller bordtennis. För mer information kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf!

Visa mer
Slutpris

3 400 000 kr

Ansvarig mäklare
Fredrik Ulvestaf

Fredrik Ulvestaf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.