Såld villa på Hällmarksvägen 42 i Uthamra
Uthamra

Hällmarksvägen 42

Utmärkt läge på återvändsgata med en av områdets största tomter i bästa solläge!

Såld

Utmärkt läge på återvändsgata med en av områdets största tomter i bästa solläge!

Med utmärkt läge, högst upp på lugn återvändsgata, finns denna klassiska familjevilla från 2010 med garage och en av områdets största tomter i bästa solläge! Fin stensättning som går runt huset med plats för utemöbler på baksidan. I helt ogenerat läge njuter man här av solen från lunch till sen kväll samtidigt som man blickar ut över den vackra och lekvänliga trädgårds- och naturtomten. Friggebod finns högst upp i sydvästra hörnet av tomten. På framsidan har vi en extra stor uppfart med gott om plats för flera bilar.

Huset är 150 kvm i två våningar från 2010 med stilren interiör och två badrum som renoverades 2015. Kvalitetskök från Vedum som är i anslutning till vardagsrummet vilket ger en social och rymlig känsla. I köket finns plats för frukostbord och i vardagsrummet finns plats för större matbord åt flera besökare. Vardagsrummet får ett fint ljusinsläpp från vackra fönsterpartier. Här finns även braskamin som sprider värme och ökar mysfaktorn. I vardagsrummet finns möjlighet att göra ett fjärde sovrum. På entréplan finns även en välkomnande hall med inbyggd garderob, stilrent badrum från 2015, tvättstuga med groventré och förvaring under trapp.

Övre plan består av ett rymligt allrum, tre stora sovrum med goda förvaringsmöjligheter varav det största har dressing room i anslutning vilket idag är ett kontor. På övre plan finns också ett stilrent badrum som renoverades 2015.

Uthamra är ett lugnt och trevligt villaområde vid vattnet som angränsar till Täby. Här bor man perfekt med närhet till såväl vatten som förskola, skola, livsmedelsbutik, buss, tåg och restaurang. I närområdet finns även Nova Padel med fyra helt nya padelbanor. Kort bilfärd till Arninge centrum och Täby Centrum med dess breda utbud av butiker, restauranger, caféer m.m.

Visa mer
Slutpris

9 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.