Såld lägenhet på Rosengårdsvägen 37 i Rosengården
Rosengården

Rosengårdsvägen 37

Rymlig markplans etta i trevliga Rosengården!

Såld

Rymlig markplans etta i trevliga Rosengården!

På uppdrag av föreningen har jag fått möjligheten att förmedla denna bostad. Tillträde kan ske omgående. För privatvisning kontakta mig på 076-697 65 86.

Varmt välkommen till Rosengården 37 och denna rymliga markplans etta om 43,5 kvm. Under 2022 har vackra nya parkettgolv lagts genomgående och hela lägenheten har målats i vitt. Stora fönsterpartier som skapar ett härligt ljusinsläpp, gott om förvaring och här finns ett kök och badrum av äldre standard. Altandörr med utgång till egen uteplats i söderläge, här finns markis.

I Rosengården erbjuds möjligheten att delta i många olika aktiviteter så som bridgekvällar, vävning, boule, snickra, gymnastik m.m. Här finns även ett bra bibliotek som håller öppet dygnet runt, restaurang, datarum och trevliga sällskapsutrymmen på de grönskande innegårdarna. På gångavstånd finns Vallentuna Centrum med dess breda utbud på bland annat livsmedelsbutiker, restauranger, apotek och systembolaget.

Här är man en del av den trivsamma föreningen BRF Rosengården som är till för dig som fyllt 55 år och vill ha tillgång till service och socialt umgänge. Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

895 000 kr

Ansvarig mäklare

Fredrik Ulvestaf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.