Skördevägen 5 Centrum
Centrum

Skördevägen 5

Välplanerad 1:a med mycket centralt läge!

Såld

Välplanerad 1:a med mycket centralt läge!

Välkommen till en mycket fin 1:a med en solig balkong i härligt söderläge. Här bor man i en välplanerad lägenhet högst i huset som ingår i en stabil förening med god ekonomi och låg avgift, dessa säljs inte ofta!

Bostaden erbjuder fina ytskikt, stambytt och renoverat badrum med tvättmaskin samt ett trevligt kök. I det stora allrummet finns gott om plats för matbord, soffa, sovalkov samt annat möblemang av tycke och smak. Det finns även en separat klädkammare med bra förvaringsmöjlighet. Längst ner i huset finns tvättstuga som får nyttjas av föreningens medlemmar. Allt detta samtidigt som man har centrums breda utbud av restauranger, butiker, livsmedel, apotek m.m precis runt hörnet. Det bästa av allt är att du även har Roslagsbanan på 2 minuters gångavstånd som tar dig in till Stockholm östra på knappa 30 minuter.

Bostaden ligger som kommande försäljning och tillträde kommer att kunna ske i september. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf för mer information och bokning av privatvisning!

Visa mer
Slutpris

1 800 000 kr

Ansvarig mäklare
Fredrik Ulvestaf

Fredrik Ulvestaf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.