Såld lägenhet på Norrgården 6 i Norrgården
Norrgården

Norrgården 6

Välplanerad markplans 1:a i populära Norrgården!

Såld

Välplanerad markplans 1:a i populära Norrgården!

Välplanerad markplans 1:a i det populära området Norrgården. Välutrustat kök med bra förvaring och fina nymålade ytskikt. Fint badrum med egen tvättmaskin, duschkabin, toalett samt handfat. Stort allrum med anslutning till separat klädkammare och med utgång till balkong, i allrummet har nytt fint laminatgolv lagts och ytskikten är nyligen gjorda. I allrummet finns gott om plats för såväl tv-hörna, säng och möjlighet till mindre sovalkov. Stor härlig inglasadbalkong i sydvästläge med utsikt mot den lummiga innergården.

Här bor man nära Roslagsbanan som tar dig till Stockholm Östra på 30 minuter och i närheten finns även flertalet bussförbindelser. Tacksam avgift som inkluderar värme, VA, förråd, kabel-tv och bredband. I föreningen finns gott om parkeringsplatser, både utomhus och i garage (kö kan förekomma). Föreningen har god ekonomi, bundna räntor i flera år framöver och en låg belåningsgrad på 1703 kr/kvm. Öppna visningar planeras ske i oktober och inflytt går att diskutera.

Intresserad av privatvisning innan öppen visning? Kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf på 0766-976586 alt. [email protected].

Visa mer
Slutpris

1 295 000 kr

Ansvarig mäklare

Fredrik Ulvestaf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.