Såld lägenhet på Norrgården 47 i Norrgården
Norrgården

Norrgården 47

Fin gaveltrea i omtyckta Norrgården!

Såld

Fin gaveltrea i omtyckta Norrgården!

Äntligen en gaveltrea i omtyckta Norrgården! Bostaden är optimalt belägen en trappa upp och tack vare gavelläget får vi ett extra fönster i såväl vardagsrum som badrum vilket skapar bästa möjliga ljusinsläpp. Det är en lägenhet med fina ljusa ytskikt i hall, vardagsrum samt kök och parkettgolv finns genomgående i bostaden. I de två sovrummen har man valt varmare färger vilket kompleterar den förövrigt väldigt ljusa lägenheten på ett mycket bra sätt. Från vardagsrummet tar man sig ut på den stora inglasade balkongen i västerläge, här finns även en el-markis för de allra varmaste sommardagarna!

Här bor du endast ett stenkast från Vallentuna Centrum, kommunikationer, kvarnbadet och härliga promenadstråk intill Vallentuna sjön. Norrgårdens förskola är närmsta förskola och med bara några minuters gångavstånd ligger Rosendalsskolan (F-9). Bostaden ingår i den ekonomiskt stabila föreningen BRF Norrgården med en låg belåningsgrad om 1703 kr/kvm!

Visa mer
Slutpris

2 350 000 kr

Ansvarig mäklare

Fredrik Ulvestaf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.