Såld radhus på Engelbrektsvägen 11 i Södra Haga
Södra Haga

Engelbrektsvägen 11

Perfekt planerat radhus med fyra sovrum i barnvänligt område!

Såld

Perfekt planerat radhus med fyra sovrum i barnvänligt område!

Äntligen ett fint och välplanerat radhus med fyra sovrum! Bostaden ligger suveränt beläget till i det barnvänliga området Södra Haga med gångavstånd till Vallentuna Centrum, kommunikationer, lekplats och i direkt anslutning till carport som ingår i avgiften. Man har även närhet till Haga skolan (F-9), idrottsanläggningar och härliga promenadstråk. Här bor man tryggt och bostaden ingår i den ekonomiskt stabila föreningen BRF Södra Haga som på senaste åren bland annat lagt nytt tak samt renoverat fasaden på samtliga radhus.

Det första vi möts av är den delvis trädäckade uteplatsen i direkt söderläge på bostadens framsida, perfekt för en grillkväll med familjen. Genom ytterdörren med kodlås tar vi oss in till bostaden och in i den ljusa hallen med fiskbensmönstrat laminatgolv, vitmålade väggar samt bra avhängningsmöjlighet. Även trappan upp till övre plan är vitmålad. Till vänster hittar vi det moderna köket som renoverades 2018 och där man har satt in stilrena materialval. I köket ligger samma fina fiskbensmönstrade laminatgolv som i den inre hallen, här finns plats för matgrupp för 4-6 personer framför fönster. Från köket tar vi oss vidare till tvättstugan med en praktisk arbetsbänk, vägghängda skåp samt en tvättmaskin och torktumlare från 2018.

Duschrummet på nedre plan består av handfat med tillhörande kommod med utdragbara lådor, spegel med belysning, skåp för förvaring, wc samt duschhörna med vitt kakel. Vardagsrummet har avdelats för att få ytterliggare ett sovrum, väggen går enkelt att ta ner om man så vill. I vardagsrummet ligger samma fiskbensmönstrade laminatgolv och väggarna är målade i vitt och en grå fondvägg. Sovrummet på nedreplan är stort och har plats för såväl större säng som kontorshörna, i sovrummet ligger parkettgolv. Från sovrummet tar man sig ut till bostadens baksida och en trädäckad altan under tak, här finns även ett förråd.

På övre plan finns tre sovrum varav ett som idag används som walk-in-closet. Samtliga sovrum är välplanerade och ett av sovrummen har tillgång till egen klädkammare. Genomgående på övre plan ligger ett grått laminatgolv. Väggarna och golvet i badrummet på övre plan är i en grå våtrumsfärg, här finns även badkar, handfat samt wc.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Visa mer
Slutpris

2 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Fredrik Ulvestaf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.