Såld lägenhet på Svampskogsvägen 39, två altaner! i Bällstaberg
Bällstaberg

Svampskogsvägen 39, två altaner!

Perfekt gavelläget med två uteplatser i soliga lägen!

Såld

Perfekt gavelläget med två uteplatser i soliga lägen!

Gavelläget med två uteplatser varav en i öster med utgång från kök/matplats och en i söder med utgång från vardagsrum. Altanerna har en fin gång mellan sig
(föreningens mark). Perfekt planerad planlösning med fönster i tre väderstreck, luftiga sällskapsytor, ett fint ljusinsläpp och väldigt goda förvaringsmöjligheter. Smakfullt kök med goda arbets- och förvaringsmöjligheter samt helkaklat badrum med golvvärme och vädringsfönster.

Till bostaden hör ett förråd och möjlighet till parkeringsplats eller carport finns via föreningen. Föreningen är välskött och har stabil ekonomi.

Här bor man bra i ett lugnt och skönt område med närhet till roslagsbanan som trafikerar in till Stockholm Östra på ca 25 minuter. Här finns även buss utanför porten. Här bor man även med närhet till förskola, skola, livsmedelsbutik, lekplats, padelhall och natur. Med bil når man Arninge C på ca 10 minuter och Täby centrum på ca 15 min.

Välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

3 495 000 kr

Ansvarig mäklare

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.