Sörgården 151 Sörgården
Sörgården

Sörgården 151

En av områdets finaste tvåor med balkong i suveränt sydvästläge!

Såld

En av områdets finaste tvåor med balkong i suveränt sydvästläge!

Äntligen en tvåa i populära Sörgården! Här bor du endast ett stenkast från Vallentuna Centrum, kommunikationer, kvarnbadet och härliga promenadstråk intill Vallentuna sjön. Kantarellen är närmsta förskola och med bara några minuters gångavstånd ligger Rosendalsskolan (F-9). Bostaden ingår i den ekonomiskt stabila föreningen BRF Sörgården med låg belåningsgrad.

Optimalt belägen med en trappa upp möts vi av en välkomnande och väldisponerad hall med bra förvaring. På tal om förvaring så finns även en mindre klädkammare i anslutning till hallen. Badrummet stambyttes och totalrenoverades 2020 och fina materialval sattes in. I badrummet finns ett handfat med tillhörande kommod, spegelskåp, toalett, badkar/dusch samt egen tvättmaskin.

Vidare från hallen tar vi oss in till sovrummet med fönster mot den härliga och välskötta innergården. I sovrummet hittar vi även parkettgolv, vitmåladeväggar, en blå fondvägg samt garderobslänga med goda förvaringsmöjligheter. Även från köket finns ett fönster med en rogivande utsikt över innergården, här sprudlar grönskan under sommarhalvåret. Det vackra och ljusa köket med parkettgolv erbjuder även stora ytor för matlagning, bra med förvaring och plats för matgrupp för 4-6 personer.

Genom den eleganta glasdörren tar vi oss in till det stora vardagsrummet där det charmiga original parkettgolvet bibehållits. I vardagsrummet skapas ett enastående ljusinsläpp tack vare det stora fönsterpartiet. Från vardagsrummet tar vi oss även ut till den rymliga balkongen i sydvästläge, här får vi njuta av solen från lunchtid fram till kväll! Varmt välkommen att kontakta mäklaren för ytterligare information om bostaden.

Visa mer
Slutpris

2 060 000 kr

Ansvarig mäklare
Fredrik Ulvestaf

Fredrik Ulvestaf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.