Skördevägen 1, 0,5 tr Centrum
Centrum

Skördevägen 1, 0,5 tr

Renoverad och toppfin 2:a med otroligt fin balkong i bästa sydvästläge!

Såld

Renoverad och toppfin 2:a med otroligt fin balkong i bästa sydvästläge!

Renoverad och toppfin 2:a med balkong i enskilt och bästa sydvästläge med sol från lunch till kväll. Balkongen vetter mot föreningens lummiga och fina innergård i lugnt läge på baksidan. Mycket välplanerad och genomgående planlösning med renoverat och hemtrevligt kök med plats för matbord framför fönsterpartier, central hall med spotlights och platsbyggd förvaring/avhängning, rejält sovrum med garderobsvägg med skjutdörrar, stilrent helkaklat badrum med b.la. golvvärme, tvättmaskin och spotlights samt rymligt vardagsrum i insynsskyddat läge med fina fönsterpartier och utgång till den otroligt fina balkongen med platsbyggd sittgrupp i bästa solläge.

Välskött och stabil förening med 109 lägenheter med bostadsrätt och 10 lokaler som är upplåtna med hyresrätt vilket är en stabil inkomstkälla för föreningen.
Vindsförråd och källarförråd hör till varje bostad. I föreningen finns även tvättstuga samt cykelförråd.
Stambyte har gjorts i föreningen under 2012-2013. Portlås är installerat under 2013. Dränering har utförts under 2019. Rengöring av tak/plåtarbete gjort 2020.
Mer går att läsa i årsredovisningen eller fråga mäklaren. Föreningen har även upphandlat el vilket gör att medlemmarna får billigare elkostnad där föreningen tar över den fasta avgiften och medlemmarna slipper själva att förhandla med olika elbolag.
Det finns 12 garageplatser och 35 p-platser. Garageplats kan hyras för 350 kr/månad (separat kö), p-plats med elstolpe hyrs för 125 kr/månad (separat kö).

Här bor man centralt med närhet till goda kommunikationer där roslagsbanan tar ca 30 min till Stockholm Östra. Här finns även flertalet bussar att tillgå.
Man bor även nära flertalet restauranger, caféer, frisör, gym, livsmedelsbutik m.m.

Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

2 250 000 kr

Ansvarig mäklare

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.