Centralvägen 9 Centrum
Centrum

Centralvägen 9

Genomgående renoverad lägenhet högst upp i huset!

Såld

Genomgående renoverad lägenhet högst upp i huset!

Otroligt fin och genomgående renoverad lägenhet högst upp i huset med balkong i soligt västerläge. Här får vi ta del av en välplanerad bostad som tack vare sin rymd och gedigna takhöjd ger en luftig och härlig känsla. Vackert parkettgolv har genomgående lagts i lägenheten och samtliga ytskikt har målats i stilrena färger. Badrummet som tidigare var väldigt litet har byggts ut rejält och totalrenoverats vilket gjort att man nu b.la. fått stor duschhörna och egen tvättmaskin. Modernt topprenoverat kök, vardagsrum med stora sociala ytor, rymligt sovrum med bra förvaring och en välkomnande hall med god avhängningsmöjlighet. Denna bostad måste upplevas på plats!

Här bor man med låg avgift i en förening med stabil ekonomi och Vallentuna Centrum med dess butiker, restauranger och caféer precis runt hörnet. Här har man även närhet till b.la. bussar, gym och Roslagsbanan som tar dig in till Stockholm Östra på 30 minuter, perfekt för pendlaren! Till bostaden hör även tre förråd varav ett stort vindsförråd, ett källarförråd samt en mindre matkällare. För mer information kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf på 076-697 65 86 eller [email protected]

Visa mer
Slutpris

2 375 000 kr

Ansvarig mäklare
Fredrik Ulvestaf

Fredrik Ulvestaf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.