Fornminnesvägen 11 Centrum
Centrum

Fornminnesvägen 11

PERFEKT PLANERAD 3:A MED STOR & SOLIG BALKONG. VÄLSKÖTT FÖRENING MED LÅG AVGIFT.

Såld

PERFEKT PLANERAD 3:A MED STOR & SOLIG BALKONG. VÄLSKÖTT FÖRENING MED LÅG AVGIFT.

Välkommen till en perfekt planerad 3:a på lugnt men centralt läge! Här bor ni en och en halv trappa upp i en välskött förening med låg avgift. Från den inglasade balkongen, som är stor nog att rymma ett matbord, blickar man ut över föreningens lummiga gård.

Planlösningen är mycket effektiv med stort socialt vardagsrum med gott om yta för möblering. Kök med matplats, helkaklat badrum med skön golvvärme och två rymliga sovrum i varsin del av bostaden. Genomgående finns gott om förvaring och till lägenheten hör ett generöst vindsförråd samt mindre källarförråd.

Bostadsrättsföreningen Brf Mörby är en välskött och stabil förening med mycket solid ekonomi. Föreningens likvida medel vid 2019 årsslut uppgick till 3 670 148 kr. Lån per kvadrat var 1 296 kr vilket är väldigt lågt.

På ca fem minuters promenad når man Vallentuna centrum som erbjuder ett bra utbud av butiker och service. I centrum finns även gym, simhall och ett stort modernt bibliotek. Här finns även mycket goda kommunikationer med Roslagsbanan som tar dig till Stockholm Östra på ca 30 minuter och bussar mot Danderyd, Upplands Väsby, Kista och Täby. I direkt närhet från bostaden finns även Kvarnbadet och vackra promenadstråk runt natursköna Vallentunasjön liksom skolor och förskolor.

Förhandsvisning har börjat bokas upp så välkommen att anmäla ditt intresse redan nu!

Visa mer
Slutpris

2 350 000 kr

Ansvarig mäklare
Sebastian Eriksson

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.