Bofinksvägen 4 Nyby
Nyby

Bofinksvägen 4

Stilren designvilla i populära Nyby!

Såld

Stilren designvilla i populära Nyby!

Belägen på lugn gata utan genomfart i populära Nyby finner ni denna stilrena designvilla. En underbar bostad från 2008 som präglas av stora sociala ytor, enkla rena former samt exklusiva och tidlösa materialval.

150 kvm fördelade över 5 rum varav 3 rymliga sovrum där två har egna walk in closet. Skön golvvärme i hela bostaden och fiber indraget. Allrum på övre plan som går att göra om till ett ytterligare sovrum. Två riktigt bra badrum - ett på varje plan. Ett fantastisk vardagsrum med stora skjutdörrspartier, en täljstenskamin samt öppen planlösning mot köket! Och sist men inte minst en separat groventré tillika tvättstuga.

Framsida med carport, varmbonat förråd samt plats för flera bilar. Fantastisk tomt med perfekt solläge och altan om ca 90 kvm som löper runt huset. På tomten finns även växthus på ca 10 m2, hönshus med hönsgård samt ett inhägnat odlingsområde och riktigt bra med ytor för spring och lek!

Varmt välkommen till en bostad utöver det vanliga och med kanske området absolut bästa tomt!

Visa mer
Slutpris

8 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Ida Bornesand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.