Sommarvägen 18 Centrum
Centrum

Sommarvägen 18

Perfekt planerad 2:a i centrum med låg avgift!

Såld

Perfekt planerad 2:a i centrum med låg avgift!

Perfekt planerad 2:a med låg avgift och balkong i perfekt & soligt sydvästläge! Här bor man i ett lugnt och trevligt område med direkt närhet till Vallentuna Centrum med dess breda utbud av kommunikationer, livsmedelsbutiker, restauranger, gym och caféer m.m.

Högst upp i huset på våning tre hittar vi denna ljusa och fina lägenhet med en välkomnande hall med bra förvaring. Bostaden erbjuder även ett stort vardagsrum där det vackra original parkettgolvet bibehållits, från vardagsrummet tar vi oss även ut till balkongen. Köket är vältilltaget med bra arbetsytor och med plats för matgrupp för 4-6 personer. Vidare hittar vi ett bra sovrum med mysig heltäckningsmatta, härligt ljusinsläpp och med plats för större säng. Badrum med dusch, handfat, toalett, spegelskåp och det finns även möjlighet att ställa in en tvättmaskin.

Bostaden ingår i föreningen BRF Asken som har god ekonomi, med låga lån och därav låga avgifter. Det finns parkering, carport eller garage att hyra. Förråd finns och hör till bostaden. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Visa mer
Slutpris

2 150 000 kr

Ansvarig mäklare
Fredrik Ulvestaf

Fredrik Ulvestaf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.