Smedstorpsvägen 2 Kårsta
Kårsta

Smedstorpsvägen 2

Suverän familjevilla i idylliska kårsta

Såld

Suverän familjevilla i idylliska kårsta

Varmt välkomna till denna mycket trevligt inbäddade familjevilla i idylliska Kårsta!

Här erbjuds totalt 253 kvm och hela 8 rum. Entréplan med hemtrevligt kök, helkaklat badrum, stort vardagsrum, 3-4 sovrum samt en fantastiskt ateljé med plats för både soffgrupp, matplats samt loungedel. Källarplanet med 1-2 sovrum, bastu, tvättstuga och wc, samt förrådx3, och matkällare. Två härliga altaner varav den större på framsidan delvis under tak och en mindre på baksidan med utgång från ateljen.

Tomten är fint inbäddad och erbjuder härliga gräsytor, blommande träd och grönskande buskar. Förutom det finns även växthus, lusthus samt en redskapsbod. Parkeringsmöjligheter finns på både fram och baksida och har gott om plats för både bil, husbil och släpvagn.

Här bor ni i ett fantastiskt läge i ett mycket trevligt område med närhet till lummig natur och svampskogar, förskola, skola, roslagsbana och bussar samt mysiga bergsjön med sandstrand och brygga. Vi ses på visningen!

Visa mer
Slutpris

4 400 000 kr

Ansvarig mäklare

Ida Bornesand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.