Fritzbergsvägen 172F VALLENTUNA
VALLENTUNA

Fritzbergsvägen 172F

Såld

I fantastiskt läge finns denna perfekt planerad gavel 4:a med ett fantastiskt ljusinsläpp, magnifik utsikt, social planlösning och balkong i bästa sydvästläge i omtyckta Bällstalund!

Här kan man trivas fint med öppet mellan kök och vardagsrum vilket bjuder in till stora, härliga umgängesytor. Här finns även tre bra sovrum i helt insynsskyddat läge med lummig grönska utanför fönster, klädkammare med goda förvaringsmöjligheter samt fräscht badrum som är utrustat med b.la. tvättmaskin och torktumlare.

I övrigt finns även stort förråd om ca 6 kvm i anslutning till bostaden. Även p-plats finns och ingår i månadsavgiften. Då detta är sista lägenheten på längan så kan framsidans balkong gott användas för att njuta i morgonsolen.

Låg avgift där mycket ingår!

Här bor man nära skolor, buss, tåg, livsmedelsbutik och natur. Parkeringsplats med motorvärme ingår och förråd finns till bostaden. Föreningen har stabil ekonomi.

Visa mer
Slutpris

3 350 000 kr

Ansvarig mäklare

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.