Bällstaberg

Kantarellvägen 4

Genomgåend renoverad gavel-3:a med inssynskyddad uteplats i soligt västerläge!

Till salu

Genomgåend renoverad gavel-3:a med inssynskyddad uteplats i soligt västerläge!

Genomgående renoverad gavel-3:a med insynsskyddad uteplats i soligt västerläge! Härligt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck som ger en generös känsla av luft och rymd i den sociala delen av bostaden. Perfekt planerad planlösning med kök i delvis öppen planlösning som är i kontakt med matbord och vardagsrum. Två bra sovrum varav ena med smart och praktiskt walk-in-closet genom skjutdörrar samt stilrent badrum och välkomnande hall.

Perfekt belägen i lugna och omtyckta Bällstaberg nära b.la. buss, tåg, förskola, skola, livsmedelsbutik, natur m.m.

Stabil förening där mycket ingår i avgiften. Stort vindsförråd finns och hör till bostaden. Fiber finns.
Föreningen har 45 carports och 19 öppna parkeringsplatser.
Kostnad för carport inkl el, ca 250:-/mån.

Välkommen att anmäla ditt intresse och kontakta mäklaren för visning.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 74.2 kvm
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 0 av 2
  • Avgift: 4 379 kr Inkl, Värme, VA, digital-TV (ca 27 kanaler) och bredband (100Mbit/s)
  • FÖRENING: Brf Blåsippan - Vallentuna
  • Byggnadsår: 1999
  • Område: Bällstaberg, Vallentuna
COVID-19
Utgångspris

3 175 000 kr

23 Sep 17:30 - 18:00
Välkommen på visning. Anmäl dig gärna via annonsen!
26 Sep 15:00 - 15:30
Välkommen på visning. Anmäl dig gärna via annonsen!
Ansvarig mäklare

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

BILDER

Omgivning

Allmänt om området

Få andra platser kan väcka liv i fritidsintressen och bjuda på lugnt mys, samtidigt som du behåller greppet om storstaden. Närmasta skogsdunge traskar du till på några minuter och huvudstaden når du inom en halvtimme med direktbussen som stannar ca 400 m från ditt hem, eller via Roslagsbanan. Men det allra viktigaste finns ändå på cykelavstånd, som Bällstabergs Torg med skolor, fritids och annan service såsom exempelvis frisör och gym.

Från området finns även en pendelbuss som både passerar skolan och tar dig in till Vallentuna centrum ett par km längre bort, där har du bekväm närhet till ett femtiotal butiker, post och bank. Bällstaberg är en attraktiv boendemiljö i sydöstra Vallentuna, gränsande till Täby Kyrkby.

Kommunikation

Bällstaberg ligger mycket bra till kommunikationsmässigt med närhet till bussar som tar dig till bl.a Danderyd, Upplands Väsby och Arninge på ett snabbt och enkelt sätt. Samt direktbuss in till stan.
Till Kragstalund station är det ca 100 meter och därifrån tar man sig med roslagsbana in till Stockholm Östra på ca 20-25 min.

Närservice

Bällstabergsskolan är en kommunal F-9 skola i södra Vallentuna med ca 500 elever och 100 förskolebarn. Skolan ligger ca 400 m från bostaden.
www.ballstabergsskolan.se/fakta-om-skolan.

Lovisedalsskolan är en kommunal F-9 skola i södra Vallentuna. De har i dag cirka 524 elever och 90 förskolebarn.Till deras enhet hör även Lovisedals förskola för barn i åldrarna 1 till 5 år. http://www.vallentuna.se/sv/lovisedalsskolan/Startsida/

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.