Stora Mällösa 7 Mällösa
Mällösa

Stora Mällösa 7

Fantastiskt läge!

Såld

Fantastiskt läge!

Med ett fantastiskt läge, endast 10 min från Vallentuna centrum, finner ni detta 80 kvm hus! Utöver husets 80 kvm boarea så finns även en inredd övervåning med hall och två sovrum som ej beräknas in i bo- eller biarea. Huset har stort moderniserings-/renoveringsbehov men erbjuder fina möjligheter för den som vill sätta sin egen prägel och skapa sin egna oas på en svårslagen tomt om hela 3 721 kvm i bästa solläge. Utöver bostadshuset finns även ett äldre inglasat uterum samt en liten stuga och växthus. Huset kommet att säljas i befintligt skick!

Fastigheten har enskilt vatten året om och enskilt avlopp (anordnad 1982). Huset byggdes till -83 och originaldelen (den högra sett framifrån) byggdes -71. Detaljplanen för Stora Mällösa 1:22 innehåller inga bestämmelser som reglerar byggrätt. Kommunen gör istället en bedömning från fall till fall vad som är en lämplig åtgärd.

Visa mer
Slutpris

3 100 000 kr

Ansvarig mäklare
Ida Bornesand

Ida Bornesand

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande
Fredrik Ulvestaf

Fredrik Ulvestaf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.