Såld radhus på Häggatan 14B i Åby Ängar
Åby Ängar

Häggatan 14B

Såld

Läckert Townhouse från 2018 med allt renoverat 2020/2021 med exklusiva och påkostade materialval. Här finns utbyggd altan i insynsskyddat läge & 29 kvm stor takterrass, bägge i soliga lägen! Bostaden disponerar 7 rum och ytterst välplanerad planlösning med delvis öppet kök och vardagsrum på entréplan med fantastiska fönsterpartier som släpper in ett härligt ljusinsläpp.
Här finns även ett stilrent och påkostat badrum med förvaringsmöjligheter. En trappa upp finns ett mindre allrum, påkostat duschrum och tre bra sovrum. Ytterligare en trappa upp finns ytterligare sovrum och arbetsrum/kontor som vetter mor takterrassen.
Underbar & soliga takterrass med gott om plats för diverse möblemang.

Här bor man eget, nytt och enkelt med förlängd garanti till 2028 och dessutom tryggheten av att tillhöra en bostadsrättsförening. Med otroligt fina bostäder runt om en stor och fin innergård som erbjuder härliga lekytor.

Här bor man även nära förskola, skola, livsmedelsbutik, buss, tåg och ett +7000 kvm stort och lyxigt gym. Välkommen till ett fint boende i ett suveränt område!

Fastigheterna är energiklassade B vilket innebär att man som boende får ta del av s.k. Grönt bolån (rabatt på bolån), såhär skriver En av storbankerna på sin hemsida:
"Vi vill gärna bidra på de sätt vi kan för att minska energiförbrukningen i hemmen. Det Gröna Bolånet hoppas vi ska motivera fler att välja energieffektiva bostäder. Hur går det till då? Vi erbjuder avdrag på bolåneräntan för dig som bor i villa eller lägenhet i byggnad med energiklass A, B eller C. Pengarna finansieras upp via så kallade gröna obligationer."

Visa mer
Slutpris

5 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.