Åby Ängar

Häggatan 14B

SÅLD

Nyrenoverat Townhouse från 2018 (Allt nytt från 2020/2021) med exklusiva och påkostade materialval. Här finns utbyggd altan i insynsskyddat läge & 29 kvm stor takterrass, bägge i soliga lägen! Bostaden disponerar 7 rum och ytterst välplanerad planlösning med delvis öppet kök och vardagsrum på entréplan med fantastiska fönsterpartier som släpper in ett härligt ljusinsläpp.
Här finns även ett stilrent och påkostat badrum med förvaringsmöjligheter. En trappa upp finns ett mindre allrum, påkostat duschrum och tre bra sovrum. Ytterligare en trappa upp finns ytterligare sovrum och arbetsrum/kontor som vetter mor takterrassen.
Underbar & soliga takterrass med gott om plats för diverse möblemang.

Här bor man eget, nytt och enkelt med förlängd garanti till 2028 och dessutom tryggheten av att tillhöra en bostadsrättsförening. Med otroligt fina bostäder runt om en stor och fin innergård som erbjuder härliga lekytor.

Nära förskola, skola, livsmedelsbutik, buss, tåg och ett +7000 kvm stort och lyxigt gym. Välkommen till ett läckert boende i ett suveränt område! samt insynsskyddad altan och rejäl takterass i soliga lägen.

Visa mer
COVID-19
Slutpris

5 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.