Åby gata 7B Centrum
Centrum

Åby gata 7B

Vallentunas finaste uteplats!

Kommande

Vallentunas finaste uteplats!

Nu har du chansen förvärva denna fina gavel-3:a med radhuskänsla och 2 st rejäla förråd!

Centralt i Vallentuna hittar du denna fantastiska lägenhet om 82,5 kvm byggd 2010! Här erbjuds en helt fantastisk baksida med gröna fina ytor, växter och buskar av alla de slag, inglasat uterum samt ett riktigt härligt sydvästläge med fin utsikt och utan insyn. Två bra sovrum. Kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning samt ett stort och härligt badrum med golvvärme och tvätthörna. Bra med förvaringsmöjligheter både i bostaden samt via dubbla stora förråd utanför. Bilen parkerar du smidigt i carport, där du även har möjlighet till motorvärmare.

Brf Tegelmästaren är en solid förening med totalt 12 lägenheter fördelade på 3 fina hus som uppfördes så sent som 2010. Området är lummigt och väl omhändertaget och förutom carportlängan för de boende finns även parkering för gäster, fina promenadvägar och en nylagd boulebana.

Här bor du med ett mycket attraktivt läge längst in på återvändsgata med närhet till skolor, förskolor, gym och vårdcentral, bra kommunikationer via buss och tåg samt promenadstråk och Vallentuna centrum med dess breda utbud. Varmt välkommen till en toppenbostad i ett helt fantastiskt område!

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Boarea: 82.5 kvm
 • Antal rum: 3 rum
 • Avgift: 3 812 kr I avgiften ingår: värme, VA (varm och kall) samt kabel-TV & Bredband (Obligatorisk avgift för carport tillkommer för 300kr, denna går att hyra ut i andra hand.)
 • Förening: Brf Tegelmästaren
 • Byggnadsår: 2010
 • Område: Centrum, Vallentuna

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Ida Bornesand

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Åby gata 7B

 • Radhuskänsla med egen entré
 • Perfekt planerad 3:a med hög standard
 • Fantastisk uteplats i sydvästläge med spaljé
 • Inglasat uterum om 13,2 kvm
 • Byggt 2010
 • Bra förening med god ekonomi
 • Goda förvaringsmöjligheter i bostaden samt två utvändiga förråd om 9 resp. 3 kvm
 • Parkeringsplats i carport med motorvärmare

Här möts du av en lummig och väl omhändertagen miljö tillhörande Brf Tegelmästaren, en solid förening med totalt 12 lägenheter fördelade på 3 fina hus som uppfördes så sent som 2010. I föreningen finns carportlänga, parkering för gäster, fina promenadvägar och en nylagd boulebana.

Egen entré in till bostaden med förråd direkt utanför dörren samt ytterligare förråd vid sidan om huset. Gott om plats under tak för cykel vid entrén. Väl inne möts du av en genomgående fin ekparkett och ljusa ytskick. Två bra sovrum, varav ett med en skjutdörrsgarderob längst hela väggen. Ett stort, härligt helkaklat badrum med golvvärme samt tvätthörna utrustad med torktumlare, tvättmaskin och ho. Längre in i bostaden finns en klädkammare som rymmer ännu mer förvaring.

Ett gediget kök med vita stilrena luckor, tålig bänkskiva i granit samt kakel i vitt. Plats för matbord för 4 pers invid fönster. Delvis öppen planlösning mot vardagsrummet som rymmer både matgrupp samt soffhörna. Från kök och vardagsrum finns fönster och utgång till baksidan där vi når det inglasade uterummet och den härliga trädgården.

Tomten sträcker sig runt husets tre sidor och är sommartid inbäddad av grönska och vackra blommor. Kombinationen av att kunna njuta av denna fina trädgård och samtidigt bekvämligheten av att bo i en BRF är oslagbar. Med omsorg har här tagits hand om, allt i från pioner och vallmo till ätbara bär i trädgården. Här har även byggts en fin spaljé och det finns gott om ytor för den odlingsintresserade eller för de små med spring i benen.

Allt detta med kombination av ett helt perfekt läge i centrala Vallentuna med närhet till allt är svårtslaget. Varmt välkommen till en mycket fin lägenhet med det lilla extra!

BILDER

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
3 812 kr, I avgiften ingår: värme, VA (varm och kall) samt kabel-TV & Bredband (Obligatorisk avgift för carport tillkommer för 300kr, denna går att hyra ut i andra hand.)
Antal rum
3 rum + kök
Boarea
82.5 m²

Föreningen

Namn
Brf Tegelmästaren
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
12 lägenheter
Allmänt om föreningen
BRF Tegelmästaren är en äkta bostadsrättsförening med 12 lägenheter i Vallentuna. Föreningen bildades år 2009.

Föreningen äger fastigheten Vallentuna-Åby 1:159 i Vallentuna kommun med adress Åby gata 5 A-D, 7 A-D samt 9 A-D. Fastigheten består av tre flerbostadshus i 2 plan och omfattar totalt 12 lägenheter. Samtliga 12 lägenheter är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen äger även 12 st carportar med motorvärmaruttag och 4 stycken gästparkeringar.

2 st 3 rok
10 st 4 rok

Fastigheten har en tomtareal på 4803 m2 och bostadsytan är 1 107,8 kvm.

Bostadsrättstilläggsförsäkring bekostas av föreningen.

Överlåtelseavgift betalas av säljaren och pantsättningsavgift betalas av köparen.
Information om månadsavgiften
I avgiften ingår: värme, VA (varm och kall) samt kabel-TV & Bredband (Obligatorisk avgift för carport tillkommer för 300kr, denna går att hyra ut i andra hand.)
Tv och Bredband
Tv och bredband via Telia. Paket lagom för tv ingår i avgiften.
Parkering
Obligatorisk carportplats med motorvärmaruttag hör till lägenheten. Kostnaden för carport debiteras separat med 300kr/mån. Denna går att hyra ut i andra hand om så önskas. Utöver en carportplats till vardera lägenhet finns även 4 gästparkeringar som tillhör föreningen.

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
2010
Fönster
3-glas
Hiss
Nej

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
31,241%
Pantsatt
Ja

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2019-03-11
Energiklass
D
PRIMÄRENERGITAL
100 kWh per kvm och år

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.