Såld lägenhet på Åby gata 7B i Centrum
Centrum

Åby gata 7B

Vallentunas finaste uteplats!

Såld

Vallentunas finaste uteplats!

Nu har du chansen förvärva denna fina gavel-3:a med radhuskänsla och 2 st rejäla förråd!

Centralt i Vallentuna hittar du denna fantastiska lägenhet om 81,9 kvm byggd 2010! Här erbjuds en helt fantastisk baksida med gröna fina ytor, växter och buskar av alla de slag, inglasat uterum samt ett riktigt härligt sydvästläge med fin utsikt och utan insyn. Två bra sovrum. Kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning samt ett stort och härligt badrum med golvvärme och tvätthörna. Bra med förvaringsmöjligheter både i bostaden samt via dubbla stora förråd utanför. Bilen parkerar du smidigt i carport, där du även har möjlighet till motorvärmare.

Brf Tegelmästaren är en solid förening med totalt 12 lägenheter fördelade på 3 fina hus som uppfördes så sent som 2010. Området är lummigt och väl omhändertaget och förutom carportlängan för de boende finns även parkering för gäster, fina promenadvägar och en nylagd boulebana.

Här bor du med ett mycket attraktivt läge längst in på återvändsgata med närhet till skolor, förskolor, gym och vårdcentral, bra kommunikationer via buss och tåg samt promenadstråk och Vallentuna centrum med dess breda utbud. Varmt välkommen till en toppenbostad i ett helt fantastiskt område!

Visa mer
Slutpris

3 970 000 kr

Ansvarig mäklare
Har du frågor om den här bostaden? Kontakta oss på 868439790 vallentuna@smh.se

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.