Bällstaberg

Murkelvägen 45C

SÅLD

Underbart belägen familjevilla i omtyckta och populära Bällstaberg med stor tillbyggd altan, lekvänlig gräsmatta och ett ljuvligt inglasat uterum i perfekt sydvästläge där man kan njuta av solen från lunch till solnedgång! Stor och fin hörntomt med avenbokshäck, äppelträd och bärbuskar som skapar ett bra insynsskydd och en ogenerad känsla.

Bostaden från 2006 erbjuder en perfekt planerad planlösning med entréplan som består av ljust och fint kök med vita köksluckor och plats för matbord, vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till baksida.
På entréplan finns även sovrum/matplats, tvättstuga med groventré, duschrum med golvvärme, hall med goda avhängningsmöjligheter och skjutdörrsgarderob.
Övre plan består av tre rymliga sovrum med praktiska garderobslösningar, balkong från stora sovrum med kvällssol, klädkammare och badrum med golvvärme.

Området Bällstaberg är ett mycket lugnt och populärt bostadsområde med lekplatser. Här bor man nära förskola, skola, kommunikationer i form av Roslagsbanan som tar ca 25 min till Stockholm Östra, bussar (bl.a. direktbuss till Humlegården), livsmedelsbutik, natur m.m.

Kyl, frys, ugn & Micro - 2021.
Tvättmaskin 2018.
Tillbyggd altan 2011.
Uterum 2011/2012.

Visa mer
COVID-19
Slutpris

6 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.