Bällstaberg

Musseronvägen 51

SÅLD

Högst upp & längst in på gatan med ypperligt läge i området med en av de större tomterna i Bällstaberg finns denna suveräna och påkostade familjevilla med inglasat uterum med skjutpartier och tak i glas samt stor altan med spa-bad och utomhusdusch i helt perfekt västerläge som vetter mot grönskande skogsparti. Här kan man gott njuta i helt ogenerat och insynsskyddat läge.

Invändigt är otroligt fint och den perfekt planerade planlösningen bjuder b.la. på: stort vardagsrum med fantastiska fönsterpartier och braskamin som höjer värmen och ökar mysfaktorn, stilrent kök med köksö och stenbänkar, två påkostade badrum, fyra sovrum på övre plan med goda förvaringsmöjligheter och stor walk-in-closet från allrum.

Ytskikten är renoverade och den maskinella utrustningen i köket är helt ny.

Vid huset finns Carport med förråd och lekplatser finns i området.

Här bor man i ett lugnt, tryggt och barnvänligt område med närhet till förskolor, skolor, buss, tåg (25 min till Stockholm Östra), natur och mycket mer. Välkommen till ett fantastiskt hus i ett suveränt område!

Vänligen kontakta mäklaren Sebastian Eriksson för mer information, 0739402400 / sebastian.eriksson@smh.se

Visa mer
COVID-19
Slutpris

8 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.