Bällstalund

Fritzbergsvägen 130

SÅLD

Högt upp på gatan, i barnvänliga och populära Bällstalund finns denna stilrena och attraktiva familjevilla med fantastisk trädgård i bästa, tänkbara solläge! Tomten omgärdas av en Avenbockhäck som ger både insynsskydd och skapar en rofylld omgivning av grönska. Ihop med väl genomtänkta planteringar, buskar och stor yta altan som angränsar mot lekvänliga gräsmatta skapas här en fantastisk plats att tillbringa sin tid på. Till skymningen finns här också stämningsfull belysning som förhöjer tillvaron. Baksidan är i syd/väst. På framsidan finns ett isolerat förråd om ca 10 kvm i anslutning till carport.

Invändigt är huset modernt, stilrent och smakfullt. I entréplan finns ett luftigt kök med extra takhöjd och fantastiskt ljusinsläpp som har utgång till både uteplats på fram- och baksida. Här erbjuds även en underbar matplats i anslutning till vardagsrummet där braskamin finns som sprider värme och ökar mysfaktorn. Utöver det finns här badrum, tvättstuga med groventré och rymlig klädkammare. Hela nedervåningen har vattenburen golvvärme.

På övreplan finns i dagsläget tre bra sovrum, allrum som går att göra om till sovrum, klädkammare och badrum.

Fasad målad 2019
Samtliga sovrum målade 2019-2020.
Nytt tak på altan baksida 2018.
Tvättmaskin & torktumlare 2016.
Kyl och frys 2016.

Här bor man i ett lugnt och trevligt område med lekplatser nära förskola, skola, buss, tåg, livsmedelsbutik, natur & vatten m.m.

Visa mer
COVID-19
Slutpris

6 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.