Såld lägenhet på Fritzbergsvägen 11, 3 tr i Bällstalund
Bällstalund

Fritzbergsvägen 11, 3 tr

Välplanerad gavel 3:a högst upp i huset med balkong i väster!

Såld

Välplanerad gavel 3:a högst upp i huset med balkong i väster!

Högst upp i gavelläge med magnifik utsikt högt över Fritzbergsvägens villaidyll. Med fönster- och balkong (Ny balkong till våren) som vetter mot perfekt västerläge kan man här njuta av solen från eftermiddag- till solnedgång! Bostaden är välplanerad och erbjuder två bra sovrum, separat kö med goda arbets- och förvaringsmöjligheter, rymligt vardagsrum med ett vackert ljusinsläpp och plats för större matbord samt helkaklat badrum med golvvärme och tvättpelare.

Till bostaden hör ett rymligt förråd och parkering ingår i avgiften.

Här bor men i ett lugnt och omtyckt område med närhet till goda kommunikationer i form av både tåg- och buss. Här bor man även nära förskola, skola, livsmedelsbutik, natur, vatten, padel-hall m.m.

Föreningen renoverar just nu samtliga balkonger och de beräknas vara klara ca i april-2024 - lagom till att börja använda balkongen igen. I och med investeringen/bekostnaden av helt nya balkonger samt rådande ekonomiskt läge planerar föreningen att höja månadsavgiften from årsskiftet.

Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

2 025 000 kr

Ansvarig mäklare

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.