Tallåsvägen 6 - Två altaner! Kragstalund
Kragstalund

Tallåsvägen 6 - Två altaner!

Unikt läge med uteplats på fram- och baksida i soliga lägen! Genomgående renoverad! Bra förening!

Såld

Unikt läge med uteplats på fram- och baksida i soliga lägen! Genomgående renoverad! Bra förening!

En av Kragstalunds bästa bostäder med unikt läge och uteplats på både fram- och baksida med sol från morgon till lunch på baksida och tidig eftermiddag till sen kväll på framsida!
Bostaden har blivit genomgående renoverad med smakfulla och stilrena materialval.
Planlösningen är välplanerad med öppna, sociala umgängesytor samt separata sovrum, klädkammare i anslutning till hall som har praktiskt klinkergolv och skön golvvärme.

Brf Tallåsen är en stor, stabil och välskött förening med låg skuldsättning som innehåller 161 lägenheter och radhus av varierande storlekar. Bostadsrättsföreningen har en föreningslokal som kan disponeras av samtliga medlemmar och det finns även en bastu i bostadsrättsföreningen.
På varje gård finns tillgång till 2 st tvättstugor.
I månadsavgiften ingår värme, parkering, motorvärmarstolpe, kabel-tv, fiber, telefoni.

Föreningens lån per kvadrat uppgick (2020) till 3836 kr vilket är väldigt lågt. Föreningen har en balanserad vinst som uppgår till ca 22,5 miljoner kronor.

Här bor man helt optimalt. I ett lugnt och trevligt bostadsområde med promenadavstånd till b.la: Buss, tåg, livsmedelsbutik, förskola, skola, natur, paddelhall m.m.

Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 070 000 kr

Ansvarig mäklare
Sebastian Eriksson

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.