Såld lägenhet på Åby Allé 1B, 4 tr i Åby Ängar
Åby Ängar

Åby Allé 1B, 4 tr

Högst upp i huset med tre bra sovrum, badrum, gäst-wc, klädkammare, balkong m.m. Perfekt läge!

Såld

Högst upp i huset med tre bra sovrum, badrum, gäst-wc, klädkammare, balkong m.m. Perfekt läge!

Unik bostad högst upp i huset med tre bra sovrum, badrum & gäst-wc! Välkommen till Åby Allé 1B och högst upp i huset med hiss. Här bor man i ett högt och fritt läge med direkt kontakt med himlen och insynsskydd. Perfekt planerad bostad med påkostat Marbodalkök med köksö som ligger integrerat med vardagsrumsdel vilket ger sociala umgängesytor. Här erbjuds även ett stilrent badrum med skön golvvärme och spotlights i tak. Badrummet är b.la. utrustat med tvättmaskin och torktumlare från Siemens.
Gäst-wc finns också i bostaden. Tre stycken rymliga sovrum varav ett med utgång till stor och fin balkong som vetter mot föreningens lugna och lummiga innergård. Det stora sovrummet i anslutning till kök- och vardagsrum är idag inrett till sällskapsrum. Detta rum har väldigt fina dubbelskjutdörrar och här ryms dubbelsäng och garderober.

Förvaringen i bostaden är väl tilltaget med flera garderober i hall och separat klädkammare finns dessutom. Ett förråd hör även till bostaden och finns en våning upp med access via hissen.

Området är lugnt och grönt med förskola- och skola på gångavstånd. Här bor man även med närhet till: Närbutik, Vallentuna IP, Sportsclub som är ca 8700 kvm stort med b.la. gym, simhall, OCR-bana. Också kommunikationer i form av buss och tåg som trafikerar till Stockholm Östra på ca 30 minuter. Man bor även med gångavstånd till Vallentuna C med dess breda utbud av restauranger, caféer, livsmedelsbutiker, butiker, bowlinghall, frisör, apotek m.m nås med en kort promenad.

Föreningen är en stabil förening med fastigheterna byggda 2017 av Riksbyggen, fem års garantibesiktning har alltså precis gjorts. Föreningen har garageplatser och parkeringsplatser som man kan hyra. Längs med gatan kan man även parkera utan kostnad, p-skiva 3 timmar gäller mellan 09-17.

Denna bostad är unik och den enda av sitt slag i denna förening. Här har ni alltså chansen att förvärva en mycket trevlig bostad i ett lugnt och skönt område med närhet till allt. I en stabil förening med låga avgifter som dessutom har ett gemensamt el-avtal vilket betyder att man som boende inte behöver att betala elnätsavgift utan endast egen förbrukning. Senaste månaden har säljarens el-kostnad varit ca 125-150 kr på en månad.

Välkomna!

Visa mer
Slutpris

3 325 000 kr

Ansvarig mäklare

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.