Bällstaberg

Kantarellvägen 51, Stor gaveltomt i söder!

SÅLD

Områdets största BR-Parhus med större gaveltomt i perfekt inhägnat söderläge med trädäckad altan och fin trädgård med stor gräsyta, körsbärsträd, äppelträd, jordgubbar och rabarber. Lekplats i närhet. Här finns förutom 6 rum även: Garage och varmbonat förråd med egen ingång som kan användas som uthyrningsrum eller som avskilt arbetsrum. Två parkeringsplatser framför huset. Braskamin i vardagsrum som sprider värme och ökar mysfaktorn.

Perfekt planerad planlösning som får ett härligt ljusinsläpp. Entréplan består av ett fint kök, luftigt vardagsrum med plats för matbord och utgång till baksidans altan, tvättstuga, badrum, sovrum, hall och klädkammare.
Övreplan har fyra stora sovrum och ett fräscht badrum.

Här ges ett optimalt tillfälle för dig som vill ha ditt egna parhus men samtidigt ha tryggheten av att tillhöra en stabil bostadsrättsförening. Som exempel så har de boende i föreningen precis fått nya tak samt ytterdörr utan någon höjning av månadsavgift. Föreningen har solid ekonomi och låga lån. Här bor man i ett mycket omtyckt bostadsområde med närhet till bl.a. förskola, skola, lekplats, kommunikationer, livsmedelsbutik och natur.

Planritningar kommer senare under 29/4.

Tak: 2020
Entrédörr: 2020
Luftvärmepump: 2020
Staket: 2020
Larm: 2020
Köksluckor: 2020
Spis: 2020
Fönster varmbonat förråd: 2020
Ytterdörr varmbonat förråd: 2019
Kyl, frys & DM: 2018

Visa mer
Slutpris

5 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.