Svampskogsvägen 154, 4tr Vallentuna
Vallentuna

Svampskogsvägen 154, 4tr

Såld

Högst upp i huset med en av Bällstabergs soligaste och bästa balkong! Här erbjuds äntligen den mer sällsynta 4:an om 93 kvadratmeter med optimal planlösning, stora luftiga ytor och fina fönsterpartier som släpper in rikligt med ljusinsläpp. Stilrent kök och badrum samt tre bra sovrum och goda förvaringsmöjligheter. Ekparkett på golv och ljusa väggar.

Här bor man i en välskött förening som består av 60 bostadsrätter. Här finns 49 carportplatser, 16 parkeringsplatser med el, 22 parkeringar utan el och 1 mc-plats. Utöver detta finns även 11 gästparkeringar. En solcellsanläggning bestående av 295 st solcellsmoduler har installerats med driftsättning i oktober 2019 vilket gör att fastigheten kan skapa egen el från solljus vilket minskar elkostnader, minskar förorening, minskar beroendet av elbolag och höjda elpriser samt att det ökar värdet på fastigheten.
Likvida medel vid årets slut (2020) uppgick till 3 107 076 kr. Lån per kvadrat (2020) uppgick till 7664 kr.

Området är lugnt och grönt med närhet till förskola, skola, buss, roslagsbana, Nova Padel, Vallentuna Centrum, Arninge Centrum m.m.

Visa mer
Slutpris

3 800 000 kr

Ansvarig mäklare
Sebastian Eriksson

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.