Hallonvägen 15 Ormsta
Ormsta

Hallonvägen 15

Såld

I eget läge längst in på lugn återvändsgränd finns denna fantastiska familjevilla om totalt 221 kvm med garage, stor tomt, rejält trädäck och en underbar pool (4x8 m) i absolut bästa sydvästläge!

På baksidan kan man njuta dagarna långa i grön, lummig och helt insynsskyddat och ogenerat läge.
Bränner solen till så hoppar man ner i den väl tilltagna poolen. Pool och trädäck är från 2015 och utgång finns b.la. från nedervåningens spa med bastu så att springa in här med blöta fötter är inga problem. Vidare på nedre plan finns ett stort allrum med vacker öppen spis som sprider värme och ökar mysfaktorn. Här finns i dagsläget även en bar med b.la. kylskåp, arbetsbänk och diskho. På nedre plan finns dessutom ett stilrent duschrum/wc, tvättstuga och två sovrum eller ett sovrum/kontor.

Entréplan erbjuder öppna, härliga och sociala ytor med utgång till stor terrass med utsikt över poolen.
Här finns en välkomnande hall med praktiskt klinker på golv. Vidare finns ett väl tilltaget kök i öppen planlösning med köks-ö och plats för stort matbord framför trevliga fönsterpartier bredvid plats för soffgrupp och vardagsrumsmöbler. På entréplan finns dessutom ett stort master-bedroom med walk-in-closet där ytan enkelt går att göra om till både två och tre sovrum om man önskar. Här finns även ett helkaklat badrum.

Området är mycket populärt med närhet till goda kommunikationer i form av buss och tåg (roslagsbana till Stockholm Östra tar ca 33 min), förskola, skola, natur, Sportsclub (ca 8000 kvm stort gym med hög standard) och Vallentuna IP med ishockey hall, fotbollsplan, paddel, gym, motionsspår m.m.

Visa mer
Slutpris

7 525 000 kr

Ansvarig mäklare

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.