Såld villa på Fritzbergsvägen 85 i Bällstalund
Bällstalund

Fritzbergsvägen 85

Påkostad enplansvilla med allt en villaägare kan önska!

Såld

Påkostad enplansvilla med allt en villaägare kan önska!

Påkostad enplansvilla om 135 kvm med garage i lugnt och barnvänliga Bällstalund. Stor, plan och solig tomt med pool med Jetswim samt tillhörande poolhus. Här finns även stor altan med markis, spabad och gott om plats för loungegrupp.
Huset är utrustat med bergvärme och solceller (besparar ca 9000kw/år). Fastigheten är kopplat till Plejd.

Interiören är perfekt planerad med kök och vardagsrum i öppen planlösning med tak upp till nock och stora fönsterpartier som släpper in ett fantastisk ljusinsläpp. Separat allrum med tre sovrum och duschrum/wc. Stora sovrummet ligger enskilt med separat duschrum/wc och klädkammare i anslutning. Även från detta sovrum finns utgång till fastighetens makalösa baksida.

Bällstalund är ett mycket populärt bostadsområde med förskola på gatan (100 meter från bostaden). Det finns även flera lekparker att utforska inom gångavstånd och pulkabacke direkt över gatan.
Här bor man även nära roslagsbana som trafikerar in till Stockholm Östra på ca 25 minuter. Förutom tåg är det även promenadavstånd till b.la: buss, livsmedelsbutik, natur, vatten och padelhall. Med bil når man Arninge köpcentrum på ca 10 minuter och Täby centrum på ca 15 minuter.

Välkomna!

Visa mer
Slutpris

10 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Sebastian Eriksson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.