Fantastisk stilren villa med pool och utsikt! Spanien
Spanien

Fantastisk stilren villa med pool och utsikt!

Fantastisk stilren villa med pool och utsikt!

Till salu

Fantastisk stilren villa med pool och utsikt!

Villa i modern stil i bostadsområdet Cortijo San Rafael, nybyggd och nyrenoverad till högsta standard. Belägen på en nästan flack tomt på toppen av kullen med utsikt över berget och havet, som kombinerar lugn med god tillgång till huvudvägen.

Cortijo San Rafael är ett bostadsområde som ligger i en mycket privilegierad och eftertraktad miljö, bara några minuter från Frigiliana, som anses vara en av de charmigaste städerna i Spanien, och 5 minuter med bil från Nerja och dess stränder.

Denna moderna lyxvilla har totalrenoverats och utökats 2017-2021, allt med modern design och inredning med utsökt smak och högkvalitativa material. Alla ytor är rymliga och med mycket naturligt ljus tack vare sina stora fönster mot utsidan.

Huset har en hall med gästtoalett och gott om förvaring. Från denna hall hittar du entrén till det rymliga och ljusa vardagsrummet innehållande en matplats med familjebord, samt 2 sittgrupper delade av en dubbelsidig öppen spis som projicerar värme till båda sidor. De
stort designköket med öppen planlösning (tillverkat i Tyskland) är fullt utrustat med integrerade Bosch-vitvaror och det finns även en fin köksö. Från vardagsrummet når du master bedroom med eget badrum innehållande nedsänkt badkar och duschkabin.

Från vardagsrummet kommer du in till kontoret/biblioteket med hemmabio. Vardagsrummet, köket, sovrummet och kontoret har alla direkt tillgång till uteterrasserna genom högkvalitativa skjutdörrar i glas.

I entréhallen tar du trapporna till de två första stora sovrummen med eget badrum och tvättstuga. Från samma entré kommer du in i andra hallen med egen entrédörr som leder till andra trappan. Dessa trappor tar dig till de 3 andra sovrummen, varav två har ett eget badrum också. Det tredje enkelrummet har en dörr med egen ingång till badrummet i ett av de andra sovrummen.

Alla dubbelrum har sina egna fullt utrustade och lyxiga badrum med duschkabin och en privat terrass med fantastisk panoramautsikt över bergen och havet.

Från kontoret kan du gå in i garaget med plats för 2 bilar, några cyklar och gott om förråd. Den bakre delen av garaget används nu som ett andra fullt utrustat frukostkök inklusive tvättutrustning. Härifrån har du direkt tillgång till den täckta poolterrassen med fantastisk utsikt, som erbjuder skugga för kvällsmiddagar och BBQ's under sommarmånaderna.

Utomhusområdena är utformade för att njuta av denna paradisiska miljö med flera andra terrasser som vetter mot söder och väster med sol eller skugga hela dagen, områden med solstolar för solbad, pool och en tropisk uppvuxen trädgård med typiska fruktträd för området.

Den 2 000 m2 gated tomten har en ingångsport (kan enkelt automatiseras) och en parkeringsplats för 6 fordon tillsammans med ett inhägnat område för hundar.

Hela villans väggar och tak är välisolerade, vilket gör temperaturen behaglig under alla årstider.

Fastigheten har luftkonditionering i alla rum, trådbundet (fiber) internet i nästan alla rum, satellit-TV, markiser, elektriska fönsterluckor, PVC och aluminium tvåglasfönster,
förinstallation för centralvärme, utomhusljussensorer, regnvattenuppsamling för automatisk bevattningssystem, larmsystem och två 300 liters solpaneler för varmvatten.

Villan kan lätt delas upp i 2 fristående hus som erbjuder avskildhet till båda delarna av huset:

- Huvudbyggnaden med 3 sovrum, 3 badrum, gästtoalett, tvättstuga, vardagsrum med matplats och kök.

- Ett andra gästhus med 3 sovrum, 2 badrum, ett kontor/vardagsrum och kök.

Hela huset har designats och byggts under officiell arkitektur, inklusive garanti på alla konstruktionsdelar.

Varmt välkommen att höra av er till SMH Estate Nerja för en visning!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Pris: 1 495 000 EUR
  • Antal rum: 7 rum
  • Boarea: 482 kvm
  • Byggnadsår: 2017
  • Område: Spanien - Frigiliana

1 495 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Madeleine Burefalk

Madeleine Burefalk

SMH Estate agent Nerja

Välkommen till Fantastisk stilren villa med pool och utsikt!

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Madeleine Burefalk

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Madeleine Burefalk

SMH Estate agent Nerja

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
7 rum
Boarea
482 m²

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
2017 
Vatten/avlopp
Kommunalt

Ekonomi

Utgångspris
1 495 000 EUR

dokument

Energideklaration

Energideklaration
Beställd

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.