Capistrano Garden 2 Spanien
Spanien

Capistrano Garden 2

Capistrano Garden 2

Såld

Capistrano Garden 2

Den andra delen av nyproduktionen i Capistrano Garden är nu klar och det sista huset är till salu. Huset har 3 sovrum och 3 badrum. Capistrano Garden ligger bredvid den välkända stadsdelen Capistrano Village i Nerja. Det är endast 500 m till mataffärer, restauranger padelbanor och sportcentrum. Till den populära stranden Playa Burriana är det 1,5 km och till utsiktsplatsen Balcón de Europa i Nerjas centrum är det 2 km.

Intill parkering i carport finns husets entré. Här på bottenvåningen finns också en stor terrass i söderläge, tillgänglig från två sovrum. Det finns också 2 badrum på detta våningsplan. På övervåningen hittar du det tredje sovrummet och det tredje badrummet, ett rymligt vardagsrum med matplats och frukostbar samt ett fullt utrustat kök. Det finns en balkong utanför vardagsrummet. Dessa hus har en stor privat takterrass som upptar hela husets yta och där finns också en liten pool.

Husen har installerad värmepump som ger värme och A/C i alla rum med fristående termostat per våning. Huset är inflyttningsklart!

Visa mer
Ansvarig mäklare
Jose San Martin

Jose San Martin

SMH Estate Agent Nerja

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.