Villa med potential Spanien
Spanien

Villa med potential

Villa med potential

Till salu

Villa med potential

Denna villa med potential finns i urbaniseringen Rivera de Trayamar i Caleta de Velez, bara 500 meter från stranden. Den har byggts om till två separata lägenheter, på två olika våningar.

Den första våningen har ett stort kök med egen rymlig frukost terrass. En korridor leder förbi ett badrum till det härliga vardagsrummet med öppen spis, som har tillgång till en 20m2 terrass som vetter mot trädgården med pool. Du har även entrén till översta våningen, som är ett litet rum med utsikt över havet och bergen, med balkong på vardera sidan. Perfekt för ett extra mysigt sovrum. På första våningen har du även ytterligare ett stort badrum, delat mellan de två sovrummen, ett på vardera sidan med inbyggda garderober och distinkt stengolv, i ett unikt och vackert mönster.

På bottenvåningen ligger den andra lägenheten. Den har ett rymligt vardagsrum kombinerat med en kök, alla med marmorgolv och väggbeklädnad, med direkt tillgång till trädgården och poolområdet. Ett mycket naturligt upplyst rum, med mycket utrymme för att umgås och njuta av det inre utrymmet, kombinerat med uteplatsen. Utöver detta finns ett stort master bedroom med två inbyggda garderober och ett eget badrum som har moderniserats. Här finns även garage och förråd.

Uteområdet består av en uteplats som vetter mot gatan, där även uppfarten startar och sveper runt huset till bakgården. Här finns ett stort poolområde med mycket terrassyta, en utomhusdusch, och en grill kombinerad med pizzaugn.
En mycket trevlig plats att tillbringa tid under de varma timmarna på dagen.

IBI (fastighetsskatt) 460 euro per år.

Varmt välkommen att höra av dig till SMH Estate Nerja (Svenska Mäklarhuset) för en visning.

Visa mer
SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

  • Pris: 435 000 EUR
  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 237 kvm
  • Byggnadsår: 1980
  • Område: Spanien - Caleta de Velez

435 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Jose San Martin

Jose San Martin

SMH Estate Agent Nerja

Välkommen till Villa med potential

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jose San Martin

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Jose San Martin

SMH Estate Agent Nerja

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
5 rum
Boarea
237 m²
Tomtarea
512 kvm

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
1980 
Vatten/avlopp
Kommunalt

Ekonomi

Utgångspris
435 000 EUR

dokument

Energideklaration

Energideklaration
Beställd

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.