Havsutsikt och stor tomt! Spanien
Spanien

Havsutsikt och stor tomt!

Havsutsikt och stor tomt!

Till salu

Havsutsikt och stor tomt!

Huset är i bra skick och det behöver endast en egen touch från de nya ägarna. Här ifrån kan du njuta av fantastisk panoramautsikt över havet och staden Ricon de la Victoria.

Huset är fördelat på tre våningar och har en stor källare som kan användas som förvaring, mötesrum eller spelrum allt efter egen vilja och behov.
I nivå med trädgården finner vi en stor entréhall, ett kök med matplats och öppen spis utgång till en vacker och stor veranda, en separat tvättstuga, ett sovrum med inbyggda garderober och badrum, vardagsrum med öppen spis och en separat matplats som ger tillgång till en stor inglasad terrass med vacker utsikt över trädgården och havet.

Från hallen med sin vackra trappa kommer vi upp till första våningen och hittar tre sovrum med en-suite på alla och inbyggda garderober, här finns en stor terrass som har utgång från alla tre sovrum, varifrån du också kan njuta av den fantastiska panoramautsikten.
Det stora sovrummet har ett omklädningsrum och i badrummet finns ett stort runt badkar med hydromassage. Utanför har huset en välskött trädgård med uppvuxna träd som gör att du kan njuta av de olika miljöerna och skapa egna små mysiga platser med utemöbler.
Du kan njuta av verandan, sommarmatsalen, grillplatsen, fruktträdgården, poolen . Huset har också en stor parkeringsplats med kapacitet för tio fordon eller mer.

Fastigheten sticker ut med sin storlek men också på grund av utsikten den erbjuder, den har också utmärkta kvaliteter i de material som används i konstruktionen. Vi kan lyfta fram automatisk stängning av persienner, tvåglasfönster, termisk stängning, aluminiumsnickeri, larm, automatisk entrédörr, högt i tak samt trämaterial av exceptionell kvalitet.

Varmt välkommen att höra av dig till SMH Estate Malaga/Nerja (Svenska Mäklarhuset) för en visning!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Pris: 875 000 EUR
  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 510 kvm
  • Område: Spanien - Rincón de la Victoria

875 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Jose San Martin

Jose San Martin

SMH Estate Agent Nerja

Välkommen till Havsutsikt och stor tomt!

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jose San Martin

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Jose San Martin

SMH Estate Agent Nerja

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
5 rum
Boarea
510 m²
Tomtarea
5 400 kvm

BYGGNADSFAKTA

Vatten/avlopp
Kommunalt

Ekonomi

Utgångspris
875 000 EUR

dokument

Energideklaration

Energideklaration
Beställd

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.