Cortijo San Antonio-Fantastiskt hus med karaktär Spanien
Spanien

Cortijo San Antonio-Fantastiskt hus med karaktär

Fantastiskt hus med karaktär

Till salu

Fantastiskt hus med karaktär

Vackert hus i två plan med karaktäristiska inslag som byggdes av ägaren för 22 år sedan på samma plats som det tidigare låg en gammal cortijo. Stenarna från detta äldre hus användes för att bygga det nya som nu står på marken.
Från huvudvägen har man direkt access och tillgång till verandan bevuxen med träd och växter, flankerad med ljusa murar och en central fontän. Vägen tar dig till husets entré där du har två mysiga terrasser. Entrédörren är från en antikaffär och vackert robust i trä.
Entréhallen är kopplingen mellan kök och vardagsrum. Köket är rustikt, utrustat med nödvändiga vitvaror och har tillgång till den täckta terrassen för långa frukostar och mysiga middagar. Vardagsrummet är rymligt, med högt i tak och öppen spis som ger värme till hela huset vintertid. Nederplan har också två sovrum, ett lite mindre än det andra samt ett badrum tillgänglig för båda sovrummen. Från vardagsrummet leder en trappa till övervåningen. Här finns ytterligare tre rymliga sovrum och ett stort badrum.
Runt huset finns många mysiga platser och terrasser för umgänge Poolen är omgiven av mogna träd och växter, vilket ger mycket avskildhet. Det finns också en grönsaksträdgård, hönsgård och ett gammalt häststall. De olika nivåerna i trädgården är förbundna med stigar och trappor bland blommor, träd och växter. Detta karaktärsfulla hus är idealiskt för dig som letar efter ett rymligt hem eller semesterbostad med bra tillgång och bara 15-20 minuters bilresa från havet.

Varmt välkommen att höra av dig till SMH Estate Nerja (Svenska Mäklarhuset) för en visning!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Pris: 780 000 EUR
  • Antal rum: 6 rum
  • Boarea: 239 kvm
  • Byggnadsår: 2000
  • Område: Spanien - Sayalonga

780 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Madeleine Burefalk

Madeleine Burefalk

SMH Estate agent Nerja
Assisterande
Jose San Martin

Jose San Martin

SMH Estate Agent Nerja

Välkommen till Cortijo San Antonio-Fantastiskt hus med karaktär

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Madeleine Burefalk

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Madeleine Burefalk

SMH Estate agent Nerja

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
6 rum
Boarea
239 m²
Tomtarea
3 400 kvm

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
2000 
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp

Ekonomi

Utgångspris
780 000 EUR

dokument

Energideklaration

Energideklaration
Beställd

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.