El Mirador- Gated community med dansk design Spanien
Spanien

El Mirador- Gated community med dansk design

El Mirador- Gated community med dansk design

Till salu

El Mirador- Gated community med dansk design

Välkommen till ett fantastiskt projekt med endast 6 radhus kvar till försäljning! Här bor du bland kullarna nära stranden Peñoncillo mellan Torrox Costa och Nerja.

Totalt byggs 37 radhus runt en pool, tapasbar samt spaanläggning allt för grannarnas komfort och njutning i den spanska solen.

Radhusen byggs i ljusa färger med focus på terrasser och stora fönsterpartier, alla vända mot havet. Läget är perfekt med gångavstånd till stranden.
I radhusen ingår el och värme med förnybar energi (solceller) och bergvärme, golvvärme, inbyggd luftkonditionering med kontroll i alla rum, ventilationssystem, dricksvatten i alla kranar, aluminiumfönster, hög kvalitet med lågenergi termiskt glas, håller ute sol och kyla, solskydd i sovrum, och Smart-house baspaket

Området kommer att ha övervakat tillträdessystem vid grindar samt vattenuppsamling för vattning av växter och toalettspolning i gemensamma utrymmen, fasader med integrerade solceller och parkering som är förberedd för elbilsladdning.

Endast fem minuter till Nerja och Torrox där det finns stormarknader, restauranger, barer, strandpromenad. Nere på stranden finns även chiringuitos och cafeer längs vägen.

Priser från 440 000 euro till 469 000 euro.

Beräknas vara klara sommaren 2023!

Varmt välkommen att höra av dig till SMH Estate Nerja för ett besök i visningshuset!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 100 kvm
  • Pris: 440 000 EUR
  • Område: Spanien - Torrox

440 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Sofia Lázaro Johansson

SMH Estate agent Nerja

Välkommen till El Mirador- Gated community med dansk design

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Radhus
Antal rum
4 rum
Boarea
100 m²

BYGGNADSFAKTA

Vatten/avlopp
Kommunalt

Ekonomi

Utgångspris
440 000 EUR

Energideklaration

Energideklaration
Beställd

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.