Takvåning i Hacienda de la Leala Spanien
Spanien

Takvåning i Hacienda de la Leala

Takvåning i Hacienda de la Leala

Till salu

Takvåning i Hacienda de la Leala

Bostäderna har stora terrasser som gör att du kan njuta av spektakulär utsikt över havet och bergen, gemensamma utrymmen med poolområde och mycket goda kommunikationer med den internationella flygplatsen och Malagas centrum,.
Ett bostadskomplex med modern arkitektur i populära Torremolinos. Det byggs totalt 43 bostäder med 2, 3 och 4 sovrum att välja mellan.
Den har en unika design av skjutbara mallorcans gjorda i trä som erbjuder lägenheterna effektivt solskydd och visuellt skydd.

En av de egenheter som sticker ut i Leala är designen på dess terrasser. Alla med stor rymd och avskildhet tack vare sin stora pergola som kan innehåller blommor, växter och vegetation.
Lägenheterna är ljusa med fönsterpartier nästan från golv till tak och har alla moderna faciliteter. Till varje lägenhet ingår förråd och garage.

Pris:
Takvåning 408 530 euro.

Utgifter om ca 13,5% tillkommer på köpeskillingen vid köp av nyproduktion.

Tillträde beräknas till slutet av 2024.

Varmt välkommen att höra av er till SMH Estate Nerja (Svenska Mäklarhuset) för en visning.

Tack vare Torremolinos klimat kan du njuta av dess magnifika stränder praktiskt taget året runt. Dess kustlinje, med mer än 7 kilometer, består av dess fyra stränder som kan nås från samma strandpromenad: La Carihuela-stranden, Bajondillo, Playamar och Los Álamos.
Förutom sina härliga stränder fulla av strandbarer där du kan smaka på dess berömda sardinspett och friterad fisk, har Torremolinos ett fantastiskt utbud av kultur, sport och fritid. Dess historiska kvarter, som har utsikt över strandpromenaden, har stora och vackra torg, grönområden som Parque de La Bateria eller historiska monument som Torre Pimentel, från 1300-talet, eller palatset Casa de los Navajas.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 113 kvm
  • Pris: 408 530 EUR
  • Område: Spanien - Torremolinos / Benalmadena

408 530 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Jose San Martin

Jose San Martin

SMH Estate Agent Nerja

Välkommen till Takvåning i Hacienda de la Leala

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jose San Martin

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Jose San Martin

SMH Estate Agent Nerja

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
4 rum
Boarea
113 m²

Avstånd

Hav
3 100 m
Mataffär
1 700 m
Strand
3 100 m

BYGGNADSFAKTA

Vatten/avlopp
Kommunalt

Ekonomi

Utgångspris
408 530 EUR

dokument

Energideklaration

Energideklaration
Beställd

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.