Fantastisk stor villa nära Malaga stad Spanien
Spanien

Fantastisk stor villa nära Malaga stad

Stor villa med pool och en trädgård samt uteplats som ger många möjligheter

Till salu

Stor villa med pool och en trädgård samt uteplats som ger många möjligheter

El Candado är ett av de mest populära bostadsområdena i Malaga. Här bor du avslappnat, en bit ifrån folkmassorna men ändå finns havet inom gångavstånd. Till Malaga centrum går det att cykla eller ta en långpromenad längs strandpromenaden om man inte vill ta bilen.
El Candado erbjuder också sina invånare en sportklubb med en 9-håls golfbana, tennis, paddel, pool och en egen marina.

Denna villa med stor pool och terrass ligger på en av dem mest populära gatorna i El Candado, Calle Balcon. Den stora tomten och poolen erbjuder många möjligheter.
Med fantasi och renovering kan detta bli en fantastiks bostad åt en familj.
Huset är en 2-plansvilla med suterräng och stora terrasser - på entréplan finns en rymlig och ljus vardagsrum och matrum, stort kök med egen ingång från den främre trädgården där man kan odla sina egna grönsaker, ett sovrum och badrum. Möjlighet att öppna upp mellan köket, matrummet och vardagsrummet för en öppen planlösning. Från vardagsrummet har du access till en stor terrass med havsutsikt. Här finns utrymme till ett större matbord för större sällskap.

På övervåningen finns fyra sovrum och ett större badrum. Här finns möjlighet att bygga om så att ett av sovrummen får egen terrass och badrum en-suite.

Nedersta våningen har ett stort rum med stora fönsterpartier som kan göras om till ett sällskapsrum med t.ex. soffor, biljardpool och pingisbord eller till ett större kontor, samt två sovrum och badrum. Härifrån går man ut till en av El Candados största terrasser som har en stor pool, stort poolområde och trädgård. Här finns även terrass med tak med plats för utemöbler och utomhuskök.

Under poolområdet finns poolrummet och en terrass med tak som kan göras om till ett gym eller ytterligare en lägenhet med sovrum, badrum och vardagsrum. Denna del har en egen ingång från bilvägen som leder till stranden.

Stor förråd på cirka 20 kvm finns samt garage med plats för fyra bilar.
Solpaneler för varmvatten finns.

Detta hus är perfekt för en stor familj med många gäster eller om kanske är ni sugna på ett exklusivt B&B nära Malaga stad.

Varmt välkomna att höra av er till SMH Estate för en visning och mer information!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Pris: 990 000 EUR
  • Antal rum: 9 rum
  • Boarea: 638 kvm
  • Byggnadsår: 1970
  • Område: Spanien - El Candado

990 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Jose San Martin

SMH Estate Agent Nerja

Välkommen till Fantastisk stor villa nära Malaga stad

BILDER

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
9 rum
Boarea
638 m²
Tomtarea
1 462 kvm

Avstånd

Affärscentrum
5 200 m
Centrum
8 400 m
Flygplats
24 500 m
Golfbana
1 400 m
Hav
1 500 m

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
1970 
Byggnadstyp
2-plansvilla med källare
Fasad
Puts
Fönster
2-glas
Stomme
Betong
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten & avlopp

Ekonomi

Utgångspris
990 000 EUR

Energideklaration

Energideklaration
Beställd

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.