Vingård i Alpujarra bergen med fantastisk utsikt över Sierra Nevada Spanien
Spanien

Vingård i Alpujarra bergen med fantastisk utsikt över Sierra Nevada

Vacker vingård i Alpujarra bergen med fantastisk utsikt över Sierra Nevada.

Till salu

Vacker vingård i Alpujarra bergen med fantastisk utsikt över Sierra Nevada.

Nu finns tillfälle att förvärva en uppbyggd vingård med samma ägare sedan 2005. Modernt renoverat och beboligt hus med upp till fyra rum.

Tomten är på 30 hektar och vinodlingen har fler än 10 000 plantor och här finns även mandelträd, olivträd och fikonträd. Här har det med alla licenser producerats naturvin utan tillsatta sulfiter de senaste åren. Det går att expandera vinodlingen med fler sorter och på detta sätt öka produktionen om det är av intresse.

Cortijons huvudbyggnad är ett tvåvåningshus på 300 kvm där övervåningen består av ett modernt och välutrustat kök med en stor köksö i en öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns också yta som används som matsal samt vardagsrummet som har en mysig öppen spis för kalla januarikvällar. På denna våning finner ni även det stora sovrummet med intilliggande badrum samt en walk-in closet. Nedervåningen är ett stort allrum där det just nu finns en hemmabio, biljardbord och bar. Här kan fantasin få flöda för att åstadkomma och bygga det man själv vill. På samma våning finns även gästrum, badrum, tvättstuga och ett mindre extrarum.

Tillhörande terrass med stor pool med magisk utsikt samt ute kök för att kunna njuta till fullo, kanske en dag efter långt arbete på gården?

Gården har även en till byggnad som består av en mindre lägenhet på övervåningen med två sovrum, badrum, kök och vardagsrum.
Undervåningen är inredd som en bodega för vinframställning samt förvaring av detta. Kontor, toalett och verkstad samt förvaring åt maskiner finns även i denna byggnad.

För att vara en vingård är närmsta samhälle inte lång borta då staden, Cadiar nås på 15 minuters bilresa. Här finns matbutiker och tretton restauranger att njuta av. Alpujarraområdet är det senaste området i Spanien att börja producera vin men har en lång historia av gemenskap och charm att luta sig tillbaka på.

Varmt välkommen att höra av dig till SMH Estate Nerja (Svenska Mäklarhuset) för en visning!

Visa mer
SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

  • Pris: 689 000 EUR
  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 300 kvm
  • Område: Spanien - Granada provins

689 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Sofia Lázaro Johansson

Sofia Lázaro Johansson

SMH Estate agent Nerja

Välkommen till Vingård i Alpujarra bergen med fantastisk utsikt över Sierra Nevada

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Sofia Lázaro Johansson

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Sofia Lázaro Johansson

SMH Estate agent Nerja

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
5 rum
Boarea
300 m²
Tomtarea
300 000 kvm

Ekonomi

Utgångspris
689 000 EUR

dokument

Energideklaration

Energideklaration
Beställd

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.