Hus på landet nära Nerja Spanien
Spanien

Hus på landet nära Nerja

Hus på landet med fruktodlingar bara några minuter med bil från Nerjas centrum!

Till salu

Hus på landet med fruktodlingar bara några minuter med bil från Nerjas centrum!

Underbart hus på landet endast några minuter med bil från centrala Nerja. Det är omgivet av trädgårdar och mango- och avokadoplantager. Det finns en privat saltvatten pool, så det finns inget giftigt innehåll av klor eller andra produkter. De har en trädgårdsmästare som också tar hand om att skörda frukterna och sälja dem på marknaden.

I den övre delen av huset finns ett solarium på 50 kvm. Eftersom det ligger i sydost, syd och sydväst har det sol hela dagen. Härifrån har du en panoramautsikt över havet, bergen, trädgården och poolen. Det finns möjlighet att bygga en pergola.

Överstavåningen (150 kvm) som också är där huvudingången finns, består av ett rymligt vardagsrum/matsal med trätak och en vacker terrass med pelare och pergola. Individuellt kök fullt utrustat med högkvalitativa vitvaror. Det stora sovrummet har eget badrum och ett omklädningsrum. Toalett och kontor finns också på denna våning.

I den nedre delen (104 kvm) finns ett sovrum med dubbelsäng och ett komplett badrum med badkar och utgång till trädgården. Ett litet kök, ett sovrum, som hittills använts som fotostudio, ett förråd, tvättstuga och garage.

Fastigheten har golvvärme från gasflaskor som levereras till huset och som även ger varmvatten.
Det finns också solpaneler, luftkonditionering och wifi.
Det finns en avloppsbrunn och en septiktank. Den töms en gång om året.

Fastighetsskatt (IBI) 592 euro per år.

Bo i naturen omgiven av berg och med det glittrande Medelhavet nära. Varmt välkommen att höra av dig till Svenska Mäklarhuset Nerja (SMH Estate Nerja) för visning.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Pris: 980 000 EUR
  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 254 kvm
  • Byggnadsår: 1998
  • Område: Spanien - Nerja

980 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Sofia Lázaro Johansson

SMH Estate agent Nerja

Välkommen till Hus på landet nära Nerja

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
5 rum
Boarea
254 m²

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
1998 

Ekonomi

Utgångspris
980 000 EUR

Energideklaration

Energideklaration
Beställd

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.