Lägenhet i Laguna beach med gångavstånd till stranden Spanien
Spanien

Lägenhet i Laguna beach med gångavstånd till stranden

Lägenhet i Laguna beach med gångavstånd till stranden

Såld

Lägenhet i Laguna beach med gångavstånd till stranden

Underbara lägenhet på nedreplan, helt renoverad som består av två sovrum, ett badrum, vardagsrum, matsal, fullt utrustat kök och två terrasser, den mindre är inglasad och den större är utomordentligt anpassad för grillkvällar med familj och vänner.

Området Laguna Beach i Torrox-Costa har en vackra gemensamma trädgårdar och en pool. Den ligger endast några meter från havet och har därför en egen port från området till stranden. Några meter bort finns tennis- och paddelbanor, en kommunal pool och golfklubbar samt alla barer, restauranger och affärer som ni kan önska.

Lägenheten är orienterad i sydost. Den har luftkonditionering, uppvärmning, satellit-TV och gratis WiFi.

Torrox Costa är på grund av sina stränder och turistinfrastruktur en mycket hektisk plats under sommarmånaderna. Jordbruksmarken runt omkring är mycket produktiv tack vare områdets subtropiska mikroklimat, vilket möjliggör odling av tropiska frukter som avokado, mango eller nisperos, som läggs till produktion av grönsaker och plantor. I området kan olika sporter utövas som vandring, bergsklättring och mountainbike, förutom att spendera tid vid de långa stränderna och glittrande havet.

Varmt välkomna att höra av er till Svenska Mäklarhuset Nerja (SMH Estate Nerja) för mer information och visning!

Visa mer
Slutpris

240 000 EUR

Ansvarig mäklare
Sofia Lázaro Johansson

Sofia Lázaro Johansson

SMH Estate agent Nerja

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.