Duna Beach II-Lägenheter precis vid stranden! Spanien
Spanien

Duna Beach II-Lägenheter precis vid stranden!

Duna Beach II-Lägenheter precis vid stranden med havsutsikt!

Till salu

Duna Beach II-Lägenheter precis vid stranden med havsutsikt!

Projektet är under byggnation och beräknas vara klart till september 2022! Välkommen att boka en av de sista sju lägenheterna och flytta in i år i din nybyggda drömlägenhet vid medelhavets strand.

Duna Beach II är ett nybyggnadsprojekt som består av 108 bostäder med 2, 3 och 4 sovrum, fördelade på fyra våningar inklusive bottenvåningar och takvåningar. Allt i en privat urbanisering vid stranden, där alla bostäder har stora terrasser, förråd och garage utrymme. Bostadshusen byggs på ett privilegierat läge på första strandlinjen med fantastisk utsikt över havet och tillsammans med nyproduktionens gemensamma områden som pool och utegym gör dessa hem det till en perfekt kombination för att njuta och koppla av på semestern eller till vardags.

Lägenheterna är utmärkt distribuerade med modern design och högkvalitativa material, kök utrustat med låg- och hög skåp, ugn, keramikhäll och dekorativ fläktkåpa. Komplett varm / kall luftkonditionering genom kanaler med galler i vardagsrum och sovrum. Inkorporeringen av ett Smart Home-kit, som består av en Amazon Echo dot-högtalare kommer att göras för att kunna boka gemensamma utrymmen. Möjlighet finns att anpassa ditt hem och välja mellan olika materialval de flesta utan extra kostnad.

Lägenheter kvar:

3 lägenheter på nederplan med stora terrasser och 4 sovrum. Pris 271 900 euro, 278 300 euro och 378 100 euro.

Avgifter om ca 13,5% tillkommer på köpeskillingen vid köp av nyproduktion.

Duna Beach II ligger vid Playa las Dunas-stranden i stadskärnan El Morche i Torrox Costa, en underbar stad som har det bästa klimatet i Europa och som är i ständig tillväxt och utveckling pga sitt utomordetliga läge. Här går det att kombinera ett perfekt och priviligierat boende vid havet samtidigt som det är nära till Malaga, som du når på endast 30 minuter med bil och 45 minuter till den internationella flygplatsen.
El Morche har en bred och lång sandstrand perfekt för barnfamiljer då vågorna är lugnare här. Längs stranden finns mysiga chiringuitos som erbjuder smakrika spanska favoriträtter. I El Morche finns också butiker, mataffärer och lekparker.
På gångavstånd ligger Torrox Costa som bjuder på en vacker strandpromenad med sin berömda fyr längst ut på udden samt fler restauranger, lekparker och butiker.

Varmt välkommen att höra av er till SMH Estate Nerja (Svenska Mäklarhuset Nerja) för en visning och mer information!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 74 kvm
  • Pris: 209 300 EUR
  • Område: Spanien - Torrox

209 300 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Sofia Lázaro Johansson

SMH Estate agent Nerja

Välkommen till Duna Beach II-Lägenheter precis vid stranden!

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
5 rum
Boarea
74 m²

Avstånd

Flygplats
64 000 m
Hav
100 m
Mataffär
900 m
Strand
100 m

BYGGNADSFAKTA

Vatten/avlopp
Kommunalt

Ekonomi

Utgångspris
209 300 EUR

Energideklaration

Energideklaration
Beställd

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.