Såld lägenhet på Idilia Views- Takvåning med två terrasser i Spanien
Spanien

Idilia Views- Takvåning med två terrasser

Såld

Nyproducerade lägenheter med fantastisk havsutsikt. Alla lägenheter på alla plan har havsutsikt!
I denna produktion finns det tvåor och treor kvar antingen på nedrebotten eller högst upp.

Här visas planlösning för en takvåning med två solterrasser!
Lägenheterna har stengolv i ljus färg i alla rum. Innerdörrarna kommer att vara vita med kromade detaljer. Värmegolv i hela lägenheten för fuktiga och kyliga vintermånader samt ett system för air-condition som är inbyggt. Fönsterna är dubbelglas samt med inbyggda persienner. Fullt utrustat kök med det senaste i vitvaror och design.Alla badrummen är helkaklade med ljusa färger.
De stora terrasserna blickar alla mot havet och det går att se bort mot Torremolinos och Fuengirola. De är utrustade med halkfria golv och uttag för el och tv samt belysning. Takvåningarnas terrasser har pergola och en trappa upp till sin egna solterrass!

Området har en saltvattenspool för vuxna och en för barn samt vackra trädgårdar som omger. Garage och förråd till varje lägenhet. Cykel förråd finns.

Nedrebotten 2 sovrum 270 000 euro
Nedrebotten 3 sovrum från 345 000-475 000 euro
Takvåning 2 sovrum 410 000-450 000 euro
Takvåning 3 sovrum 497 000 euro

Tillträde våren 2023.

Varmt välkommen att höra av er till Svenska Mäklarhuset Nerja (SMH Estate Nerja) för att få fler planlösningar eller information samt för en visning av området!

Visa mer
Ansvarig mäklare

Jose San Martin

Estate Agent Torre del Mar

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.