Aralias del Rincón Spanien
Spanien

Aralias del Rincón

Nyproduktion med havsutsikt endast 500 m från stranden!

Till salu

Nyproduktion med havsutsikt endast 500 m från stranden!

Nyproduktionsprojektet är utformat för att njuta av en privilegierad kustmiljö och det härliga klimatet i Rincón de la Victoria, i provinsen Malaga.
Totalt byggs 29 bostäder med 2 och 3 sovrum med stora terrasser vissa med havsutsikt och alla med garageplats och förråd.

Projektet består av 2 byggnader med modern design om 3 våningar, inklusive speciella typer av takvåningar och nedervåningar. Bostäderna som ligger högre upp har magnifik utsikt över havet eftersom nyproduktionen endast ligger 500 meter från stranden. Dessutom kommer det att finnas saltvattenspool med trädgårdsområden runtom för avkoppling de varmaste dagarna.

Ditt nya hem har utmärkta kvaliteter som vitlackerad snickeri, komplett installation av luftkonditionering genom kanaler, produktion av varmvatten med individuell aerotermisk energi och ett kök möblerat och utrustat med ugn, keramik häll, dekorativ fläktkopa , tvättmaskin, diskmaskin, kylskåp och mikrovågsugn.

Bostäderna har hög energiklass tack vare den övervägande sydliga orienteringen, tvärventilationen och tvåglasfönstren. Allt detta innebär besparingar och maximal komfort för ägarna och bidrar till att ta hand om vår miljö.

Priser från: €265,000 till €338,000.
Sovrum: 2 - 3, Badrum: 2, Byggnadsstorlek: 66 kvm - 97kvm

Det finns lägenheter kvar på nederplan samt på första våningen.
Moms och avgifter tillkommer vid köp av nyproduktion med ca 13,5% av köpeskillingen.

Platsen för nyproduktionen är en av de bästa, eftersom den ligger endast 500 meter från stranden och strandpromenaden Virgen del Carmen. Rincón de la Victoria har bra förbindelser och snabb åtkomst till motorvägar. Med bil tar det endast 15-20 minuter till centrala Malaga. Läget gör att du kan röra dig bekvämt både med bil på vägarna N-340a och A-7, samt med kollektivtrafik och busslinjen M-260 som ansluter till centrala Malaga.
Här finns allt nödvändigt som vårdcentral, apotek, skolor, idrottsplatser, stormarknader, affärer och restauranger.

Välkommen att höra av er till oss på SMH Estate för mer information och visning av byggplatsen!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 66 kvm
  • Pris: 265 000 EUR
  • Område: Spanien

265 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Sofia Lázaro Johansson

SMH Estate agent Nerja

Välkommen till Aralias del Rincón

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
66 m²

BYGGNADSFAKTA

Vatten/avlopp
Kommunalt

Ekonomi

Utgångspris
265 000 EUR

Energideklaration

Energideklaration
Beställd

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.