Vackert radhus i Torrox Spanien
Spanien

Vackert radhus i Torrox

Till salu

Mitt i Torrox Pueblo centrum erbjuder vi detta helt renoverade parhus. Fastigheten har två ingångar en från gatan och en från baksidan.

Från gatusidan kommer du direkt in i det mysiga vardagsrummet. Vardagsrummet är inrett i modern industriell stil. Det moderna öppna köket är utrustat med alla apparater, inklusive ett stort kylskåp. På denna våning hittar du också det vackra badrummet utrustat med duschkabin, handfat och toalett. Badrummet stängs med två specialdekorerade dörrar.

Upp för trappan kommer du till andra våningen där det finns ett vackert badrum och två sovrum. Ett sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med en enkelsäng och en våningssäng.

Från andra våningen når vi en stor solterrass på taket. Intill finns ett litet täckt kök för att kunna ordna middagar och mysiga grillfester med vänner samtidigt som det går att observera en vacker stjärnhimmel eller dricka ditt frukostkaffe medan du solar och spejar över de vackra böljande bergslandskapet.

Sist men inte minst har denna lägenhet ytterligare ett badrum med dusch och toalett.

Varmt välkommen att höra av er till Svenska Mäklarhuset i Nerja (SMH Nerja) för en visning!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 84 kvm
  • Pris: 180 000 EUR
  • Byggnadsår: 1950
  • Område: Spanien - Torrox

180 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Jose San Martin

SMH Estate Agent Nerja

Välkommen till Vackert radhus i Torrox

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Radhus
Antal rum
3 rum
Boarea
84 m²
Tomtarea
24 kvm

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
1950 
Vatten/avlopp
Kommunalt

Ekonomi

Utgångspris
180 000 EUR

Energideklaration

Energideklaration
Beställd

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.