Östermalmstorg 5, 4 tr Östermalm
Östermalm

Östermalmstorg 5, 4 tr

Snyggt renoverad 2,5:a med öppen spis & balkongbygglovsansökan

Såld

Snyggt renoverad 2,5:a med öppen spis & balkongbygglovsansökan

Varmt välkommen till ett av Stockholms allra bästa bostadslägen!
Extremt attraktivt och centralt toppläge i trygga kvarter vid anrika Östermalmstorg, mitt i hjärtat av Östermalm, med den optimala kombinationen av ett tyst fridfullt boende och en bekväm närhet till precis allt man behöver och kan önska sig.
Härligt ljus och luftig våning i högt läge med genomgående planlösning och fin utsikt mot bl a himlen och ståtliga Hedvig Eleonora kyrka.
Smakfull och snygg våning som är exklusivt och fackmässigt totalrenoverad och i oslitet toppskick, då det mesta är nyrenoverat i december 2017. Våningen har bl a nytt kök i charmig äldre stil med påkostad vitvarupark från NEFF, stilrent duschrum med tm/tt, skön golvvärme och stor lyxig ångdusch, vackra golv med nyslipade massiva ektiljor, sobert vita nymålade tak/väggar/snickerier överallt, flertalet stiliga nybyggda förvaringslösningar, inbyggt ljudsystem från Sonos/Bose/B&O, programmerbart Elko Living ljussystem med dimmerströmbrytare, samt vit säkerhetsdörr installerad.
Dessutom så har säljarna av denna våning tillsammans med de tre övriga lägenhetsinnehavarna i samma lodräta linje nyligen lämnat in ansökan om bygglov för byggnation av fyra balkonger mot innergården, där SBK beviljande förväntas komma våren 2019.
Rymlig 2,5:a om 82 m² med bl a möblerbart allrum med mysig öppen spis, stort rum om ca 31 m² med öppen planlösning mellan vardagsrum, kök och matplats vilket skapar trevlig samvaro, tyst sovrum mot lugn innergård och i bostaden finns det väldigt gott om förvaring.
Bevarad äldre charm med bl a speglade dörrar, spröjsade fönster och rejäl takhöjd, vilken ger bostaden skön rymd.
Välskött och äkta brf med helrenoverat hus, mycket god ekonomi samt tre hyresrättslägenheter kvar som tillgång.
Säljarna av bostaden erbjuder köparen möjligheten att själv välja mellan snabbt, normalt eller sent tillträdesdatum.
Nu finns även lediga garageplatser att hyra i grannhuset.

Visa mer
Slutpris

8 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Jimmy Henricson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.