Dalagatan 8, 4 tr Norrmalm/Vasastan
Norrmalm/Vasastan

Dalagatan 8, 4 tr

Välplanerad, ljus & tyst 1:a på gränsen mellan Vasastan/Norrmalm

Såld

Välplanerad, ljus & tyst 1:a på gränsen mellan Vasastan/Norrmalm

Varmt välkommen till denna perfekta 1:a som är extremt välplanerad och där inga kompromisser behövs eftersom bostaden har både gott om förvaring, ett stort vardagsrum, en avskiljbar sovalkov, ett välutrustat arbetskök, ett rejält duschrum/wc och en hall för ytterkläder/skor.
Snygg lägenhet som är smakfullt renoverad och i fint skick med bl a HTH-kök, helkaklat fräscht duschrum/wc, vitmålade väggar/tak/snickerier, m m.
Ett både hemtrevligt, mysigt och vackert hem anno 1928 med bevarad tidstypisk charm i form av bl a fiskbensparketter, speglade dörrar, takrosetter, hålkälslister, marmorbänkar, spröjsade fönster med spanjoletter samt rejäl takhöjd om ca 2,9 m, vilken gör bostaden skönt luftig och rymlig.
Rikligt ljusflöde in i lägenheten eftersom det finns fönster i både vardagsrummet, köket och sovalkoven.
Härligt ljus, tyst och ogenerad bostad i högt fritt läge mot lummig och fridfull innergård.
Från samtliga fönster har man idyllisk utsikt mot grönska, takåsar och himmel. Tack vare det höga läget och den breda innergården med de stora lummiga träden så är bostaden fri från besvärande insyn.
Oerhört attraktivt läge på gränsen mellan Vasastan och Norrmalm/City med bekväm och tidsbesparande närhet till precis allt man behöver och kan tänkas önska sig såsom mycket bra kollektivtrafik, fjärrtåg, populära kaféer/restauranger/barer, många olika butiker, flertalet grönskande parker samt idylliska strandpromenader utmed rogivande vatten. Bostaden erbjuder alltså den optimala och eftertraktade kombinationen av ett supercentralt läge med skön innerstadspuls och en fridfullt ostörd boendemiljö mot prunkande trädgård i lugnt kvarter.
Stiligt och välbevarat nyklassicistiskt hus anno 1928 som redan har genomgått alla omfattande renoveringar under senare år och nu är i mycket gott skick.
En välskött och äkta bostadsrättsförening med god ekonomi och låga månadsavgifter som äger tomten, d v s ej tomträtt.
OBS! Bostadssäljaren erbjuder köparen möjligheten att själv välja mellan omgående, normalt eller sent tillträdesdatum.

Visa mer
Slutpris

2 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Jimmy Henricson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.