Birkagatan 16C, 4 tr ö g Vasastan - Birkastan
Vasastan - Birkastan

Birkagatan 16C, 4 tr ö g

Ett av de allra bästa bostadsköp man kan göra i Birkastan just nu!

Såld

Ett av de allra bästa bostadsköp man kan göra i Birkastan just nu!

Härligt ljus och tyst bostad med genomgående planlösning, belägen högst upp på 4 tr i fridfullt gårdshus mot grönskande innergårdar.
Underbar balkong mot lummig innergård samt belägen i perfekt västläge med massor av skön sol från ca kl 13:30 och resten av dagen/kvällen.
Antagligen är detta ett av de allra bästa bostadsköp man kan göra i Birkastan just nu, där de två huvudanledningarna till detta är 1) att här är äntligen ett orört "renoveringsobjekt" som erbjuder ett gyllene tillfälle för t ex den händige med goda hantverkskontakter att skapa sin egen drömbostad helt efter eget tycke och smak, utan att behöva betala för eller ta hänsyn till någon annans halvdana tidigare renovering, 2) att man här i samband med den behövliga totalrenoveringen har möjlighet att passa på att göra om bostaden till en väldigt bra 2:a med separat sovrum, vilket dock kräver tillstånd från föreningen.
Väldigt attraktivt och centralt men ändå fridfullt och ostört belägen bostad mitt i charmiga Birkastan med bekväm och tidsbesparande närhet till precis allt man behöver och kan önska sig, såsom bra kollektivtrafik, mysiga restauranger, lummiga parker och rogivande vatten, m m.
Välskött och ambitiös brf med ansenliga tillgångar, i form av bl a stora kommersiella lokaler, ett eget garage och 3 st hyresrättslägenheter kvar.
Föreningen äger det stora varmgaraget under husen med hiss ner till de 64 garageplatserna, till vilka de boende har förtur och betalar bara 1 400 kr/mån.

Visa mer
Slutpris

3 210 000 kr

Ansvarig mäklare

Jimmy Henricson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.