Såld lägenhet på Skönviksvägen 286 i Enskede - Stureby
Enskede - Stureby

Skönviksvägen 286

Smart planerad enrummare med alla bekvämligheter

Såld

Smart planerad enrummare med alla bekvämligheter

ACCEPTERAT PRIS!
Kvadratsmart etta med sovalkov i perfekt läge nära stan! Välkommen till en bostad med allt du behöver och dessutom ett fantastiskt läge nära kommunikationer. Bostaden utmärker sig med genomgående fin standard och moderna lösningar. Stora fönster ger ett fantastiskt ljusinsläpp och utsikt över den lugna lummiga gatan. Fönstren har klassiska utformning som påminner dig om byggåret. Kök och badrum håller båda hög standard med snygg inredning och kvalitétsmaterial. Det finns även gott om förvaring via stor garderobsvägg. Brf Aspvirket 6 är en stabil förening med parkeringsplatser, tvättstuga och en liten gård på baksidan.

Området Stureby är en lummig närförort med grönskande miljöer, trevliga restauranger och små butiker. Det är dessutom nära till innerstan. Denna bostad ligger mycket nära tunnelbanan vilket ger dig bekväm tillgång till allt det spännande som övriga Stockholm har att erbjuda.

Tillträde möjligt från februari och framåt.

Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

1 995 000 kr

Ansvarig mäklare

Gustav Westerståhl

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.